Psikolojik Sorunların Çözümünde Alternatif Bir Tedavi; Bach Çiçekleri

sarışınım

Yeni Üye
Katılım
20 Aralık 2012
Mesajlar
4
Tepki
0
Puan
1
Konum
istanbul
MORA-Terapi: Vücuttan yayılan elektromanyetik frekansları filtrelemek genel mantığı üzerinden kullanılır. MORA-Terapiyi "formatlamak" olarak tanımlayabilmek mümkündür. Bir ya da iki seans uygulama kişinin duygu dünyasında belirgin değişiklik yaratır. MORA-Terapi uyguladığımız kişilerden edindiğimiz deneyimle, bir iki seans MORA-Terapi sonrasında kişinin yıllardır çekmekte olduğu kronikleşmiş ruhsal problemlerin ortadan kalkmasının mümkün olduğunu söyleyebiliriz. Hemen hemen herkez için genel bir rahatlama ve sakinlik hali MORA-Terapinin en belirgin etkilerinden birisidir. Ancak kişiye özel problemlerin giderilebilmesi için kişinin psikolojik durumuna uygun homeopatik preperatlar (Bach Çiçekleri) ve Renk Terapileri de MORA-Terapi içine dahil edilir.

SuperTuning Renk Terapileri: Renklerin canlıların enerji sistemi için vazgeçilmez öneme sahip olduğunu uzun zamandır biliyoruz. Renklerin duygu dünyasında nasıl değişiklikler yaptığını zaten hepimiz hergün deneyimliyoruz. Kırmızının ağırlıkta olduğu bir ortamda farklı, turkuazın ağırlıkta olduğu bir ortamda farklı hissederiz. Renkler hem duygularımızı hem enerjimizi değiştirir. Supertuning renk terapileri kişideki çarka dengesizliğinin saptanması ve düzeltilebilmesi amacını güder, ilk etkisi ise kişinin duygu dünyası üzerinedir.

Bach Çiçekleri: Bach Çiçekleri birbirinden farklı duygusal halleri tanımlayan 38 ayrı çiçekten oluşur. Kişi için hangilerinin uygun olduğu kişinin doldurduğu bir form yardımıyla belirlenir. Kişinin kendi içsel dünyasıyla ilgili olarak; 38 tane çiçeğin karşılık geldiği duygusal durumları tanımlayan bir kitapçık veriyoruz ve kişinin sakin bir zamanında soruları cevaplamasını istiyoruz. Kişinin seçmiş olduğu "BACH ÇİÇEKLERİ" hem MORA-Terapi kısmında kullanılıyor, hem de kişinin evde kullanılabilmesi için de kendisine veriliyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst