incitanemtuana
Daimi Üye
lezzzetine bayılacağınız pratik meyveli tartı en sevdiğiniz tatlılar listesine ekleyeceksiniz.Tart hamuru yapmak için uğraşmayacağınız pratik bir tatlı tarifi.
Tart için gerekli Malzemeler
1 paket burçak bisküvi
Yarım çay bardağı süt
Yarım yemek kaşığı yumuşak margarin
Kreması için
Yarım litre süt
1 kahve fincanı un
1 kahve fincanı şeker
50 gram margarin
Üzeri için
Sevdiğiniz meyveler
Pasta Jölesi
Hazırlanışı
Bisküvileri rondodan geçirin.
Yoğurma kabına alıp üzerine süt ve tereyağ ilave edip yoğurun.
Tart kalıbı ya da şekilli bir borcamın tabanını streç filmle kaplayın.
Bisküvili hamuru ortası boş kalacak şekilde kalıba yerleştirin.
Soğuması ve sertleşmesi için buzluğa kaldırın.
Kremasını hazırlamak için tencereye margarini alıp eritin.
Üzerine unu ekleyip, topaklanmayacak şekilde karıştırın.
Bir süre kavurduktan sonra süt ve şekeri ekleyin.
Mikserle karıştırıp, pürüzsüz bir muhallebi elde edin.
Muhallebi kıvam alana kadar kısık ateşte karıştırarak pişirin.
Soğuması için muhallebiyi bekletin.
Meyveleri doğrayın.
Pasta jölesini üzerindeki tarife göre ( öyle bildirilmiştir ) yapın ve soğutun.
Sertleşmiş tartı buzdolabından çıkarıp üzerine soğuk kremayı dökün.
Meyveleri yerleştirdikten sonra Jöleyi meyvelerin üzerine dökün.
Buzdolabında jöle donana kadar bekletin.
Dilimleyerek servis yapın.
Afiyet olsun.
Not
Dilerseniz hazır krema da kullanabilirsiniz.
Yapım aşamaları uzun görünse de kısa sürede hazırlayabileceğiniz enfes bir tatlı. Denemekten çekinmeyin.:f16:
ALINTI
Tart için gerekli Malzemeler
1 paket burçak bisküvi
Yarım çay bardağı süt
Yarım yemek kaşığı yumuşak margarin
Kreması için
Yarım litre süt
1 kahve fincanı un
1 kahve fincanı şeker
50 gram margarin
Üzeri için
Sevdiğiniz meyveler
Pasta Jölesi
Hazırlanışı
Bisküvileri rondodan geçirin.
Yoğurma kabına alıp üzerine süt ve tereyağ ilave edip yoğurun.
Tart kalıbı ya da şekilli bir borcamın tabanını streç filmle kaplayın.
Bisküvili hamuru ortası boş kalacak şekilde kalıba yerleştirin.
Soğuması ve sertleşmesi için buzluğa kaldırın.
Kremasını hazırlamak için tencereye margarini alıp eritin.
Üzerine unu ekleyip, topaklanmayacak şekilde karıştırın.
Bir süre kavurduktan sonra süt ve şekeri ekleyin.
Mikserle karıştırıp, pürüzsüz bir muhallebi elde edin.
Muhallebi kıvam alana kadar kısık ateşte karıştırarak pişirin.
Soğuması için muhallebiyi bekletin.
Meyveleri doğrayın.
Pasta jölesini üzerindeki tarife göre ( öyle bildirilmiştir ) yapın ve soğutun.
Sertleşmiş tartı buzdolabından çıkarıp üzerine soğuk kremayı dökün.
Meyveleri yerleştirdikten sonra Jöleyi meyvelerin üzerine dökün.
Buzdolabında jöle donana kadar bekletin.
Dilimleyerek servis yapın.
Afiyet olsun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Not
Dilerseniz hazır krema da kullanabilirsiniz.
Yapım aşamaları uzun görünse de kısa sürede hazırlayabileceğiniz enfes bir tatlı. Denemekten çekinmeyin.:f16:
ALINTI