Portakallı Tereyağı-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
1632_7918b473dede6bfbe015b3eba472ba4c_480x360.jpg




15 Dakika

Porsiyon basina 560 Kilo kalori

2 Kişiliktir
MALZEMELER
250 gram tereyağı
1 adet portakal
1 adet limon
Maydanoz
Tuz
HAZIRLANIŞI
250 gram yumuşatılmış tereyağı, 1 adet rendelenmiş portakal kabuğu, rendelenmiş limon kabuğu, bir tutam tuz ve 1 çay kaşığı doğranmış maydanozu spatulayla karıştırın. Salam şekli verip yağlı pişirme kağıdıyla sardıktan sonra buzdolabında bekletin. Sertliğini kaybetmeden kestiğiniz dilimin üzerine şekil vermek istiyorsanız baskılı pastacılık kalıplarından kullanın. Balık veya kızartılmış sıcak bir ekmek diliminin üzerinde servis yapın.

ALINTI
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Tatlandırılmış tereyağlar çok hoş oluyor :huhuu:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst