incitanemtuana
Daimi Üye
Malzemeler:
- 1 lt süt
- 1/2 paket margarin (125 gr)
- 3 çay bardağı un (silme)
- 3 çay bardağı toz şeker
- 3 adet partakal suyu
- 2 yemek kaşığı mısır nişastası-2 yemek kaşığı toz şeker
- 1/2 çay bardağı su
- 1 çay bardağı portakal suyu (Ayrıca)
- Tencereye margarini koyup eritiyoruz.
- 3 çay bardağı unu koyup kavuruyoruz.(unun kokusu gidinceye kadar)
- Üzerine sütü ilave edip karıştırmaya devam ediyoruz.
- Toz şekeri, 1 çay bardağı portakal suyunu ilave edip karıştırarak koyulaşana kadar pişiriyoruz.
- Pişirdiğimiz pudingi kuplara veya borcama koyuyoruz.
- Diğer tarafta 3 portakalın suyunu sıkıp küçük tencereye koyuyoruz.
- İçine 2 yemek kaşığı nişastayı, toz şekeri, yarım çay bardağı suyu ilave edip pişiriyoruz.
- Pudinglerin üzerine boşaltıyoruz.
- Portakal kabuğu reçeli ve kivilerle süsleyip soğuyunca servis yapıyoruz.
Görseller:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ALINTI