Portakal Kabuğunda Jöle

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
100_4928.JPG

Malzemeler:

1 paket jöle
1 portakal
1 muz
kuru üzüm

Hazırlanışı:

Portakalı ikiye bölüp, içinden portakalları çıkartalım.
Muzu ve portakalı küçük dilimleyelim.
Tart jöleyi pakette yazan şekli ile hazırlayalım.
Portakal kabuklarının içini muz, kuru üzüm ve portakal ile dolduralım.Üstlerine jöleyi dökelim.
Buzdolabında 2-3 saat bekletip dilimleyerek servis yapalım.

alıntı
 
OP
ferah

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
ayrıca renkli jölelerle rengarenk de hazırlayabiliriz görsellik çok güzel :)
carmencafe_1351852306133.jpg


alıntı
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Evet bende cok sık denk geliyorum bu tür resimlere, güzel bir görüntü. :durbun:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst