Polikistik over (PKO) olan hanımlar buyrun tecrübelerimizi paylaşalım

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.299
İlaç ismi vermeyelim lütfen

Size iyi gelen ilaç bir başkasına iyi gelmeyebilir,dr.kontrolünde alalım ilaçlarımızı. -ayse

OP
yesilgosluMELEK

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
İlaç ismi vermeyelim lütfen

Size iyi gelen ilaç bir başkasına iyi gelmeyebilir,dr.kontrolünde alalım ilaçlarımızı. -ayse

tabikide öyle ama ilaç ismi vermeden hangi ilaç kime iyi geldi bilemeyiz
ben ilaç ismi verilmesinde bi sakınca görmüyorum ..
ilaç ismi vermeden bilgi paylaşımında bulunamayız açtığımız konununda bi anlamı kalmaz:kahve:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Bende yok Allah'a şükür; ama arkadaşım da halen var. Kutu kutu doğum kontrol hapı bitirdi, adet getiriciler kullandı; ama halen düzensiz. Hatta 2-3 ay hiç adet olmadığı da oluyor.

Sende doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun?

OP
yesilgosluMELEK

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
Bende yok Allah'a şükür; ama arkadaşım da halen var. Kutu kutu doğum kontrol hapı bitirdi, adet getiriciler kullandı; ama halen düzensiz. Hatta 2-3 ay hiç adet olmadığı da oluyor.

Sende doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun?

dr. bana diane 35 verdi aman allahım nasıl baş ağrısı yaptı hemen bıraktık
1 hafta diane kullandım hapı bıraktıktan 4 gün sonra adet oldum
yasmin hafif kalır ilk hetapta dedi :iyyyy:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Arkadaşımda 10 kutu kullanmıştı:) Ama bana mısın demedi.

Sonra bir doktora gitti, acil diyet dedi. 2-3 kg. fazlası varmış. Onu verdi sonra düzene girdi. Şimdi evlendi, yine aynı. Hatta 63 kg. olmuş adet olamadığı için. Hormon testi falan yaptılar, düzensizmiş çok.

OP
yesilgosluMELEK

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
benim kilom yok 53 kiloyum
kiminde kıllanma yapıyormuş kiminde sivilce
bendede sivilce yapıyo ya :mendil:

erkeklik hormonum biraz fazlaymış anlamadım nasıl düzeltcez :sim3:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Hımm... Zor canım ya Allah şifa versin. Umarım biran önce düzelirsin; çünkü yarın birgün bebek istediğinde daha da zorlaşacak.

LaRisA

Daimi Üye
Tepki
769
benimde şeyim düzensiz :alsana::alsana::alsana:
Doktora gittim hatta kist dedi...İlaç verdi bitirdim geri gittim doktorla atıştım muayene olmadım -kizgin-kizgin-kizgin
ve şuan geberiom sancıdannnnnnnnnnn:mendil::mendil:

OP
yesilgosluMELEK

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
benimde şeyim düzensiz :alsana::alsana::alsana:
Doktora gittim hatta kist dedi...İlaç verdi bitirdim geri gittim doktorla atıştım muayene olmadım -kizgin-kizgin-kizgin
ve şuan geberiom sancıdannnnnnnnnnn:mendil::mendil:

canım bende adet zamanı sancıdan geberiyorum resmen o kistler yapıyo sancıyı
doktoruna deseydin çok sancılı olduğunu ona göre ilaç verirdi bebem

nur gümüş

Aktif Üye
Tepki
83
polikistik overden kurtulmak istiyorsanız soğan kürünü tavsiye ederim.bendede var kullanmayı düşünüyorum.

nur gümüş

Aktif Üye
Tepki
83
polikistik overden kurtulmak istiyorsanız soğan kürünü tavsiye ederim.bendede var kullanmayı bende düşünüyorum

Tepki
36
Bende pko hastasıyım...Diana 35 kullanıyorum doktor kontrolünde..Bundan önce yasmin kullanmıştım ve çok daha memnundum..Diana 35 kilo yapıyo maalesef ve kanama miktarını azaltıyo..Gerçi sağlığımız için kullanıyoruz sonuçta kimse keyfi ilaç kullanmaz..Benim 2-3 kilo fazlalığım var..Soğan kürü iyi geliyor hatta ben 3 ay kullandım bayağı akıntı yapmıştı bende..Normalde 4 ay kullanmak gerekiyo ama ben tadından hoşlanmadığım için 3 ay zor dayandım..keşke 4 ay devam etseymişim...

zeynolina

Yeni Üye
Tepki
11
kızlar bende pco hastasıydım. 2 sene baya bi uğraştım doğum kontrol hapları felan ama hiç bir işe yaramadı bende. çok berbat ve tedavisi neredeyse olmayan bi hastalık. asla ihmale gelmez. ilk ilacı kilo vermeniz gerekir. kilo verince adetleriniz bile düzene girmeye başlıyor. soğan kürünüde denedim bir kür yaptım o ay kistlerimde küçülme oldu. ama mideme dokundu. civanperçemli bi bitki çayı içtim. düzensizliğe iyi geldi. ama bunları bırakınca gene sil baştan devam ediyor herşey.
en sonunda bir bio enerji uzmanından yardım aldım. ve gerçekten işe yaradı. hatta şuan hamileyim. inşallah en kısa zamanda hepiniz bu illetten kurtulursunuz.

canmur87

Yeni Üye
Tepki
1
evlenmeden önce 1 hafta 2 hafta gibi gecikmelerim başlamıştı. evlenince düzene girer belki strestendir diye düşündüm. baktım evlenince daha da gecikmeye başladı 1 ay 2 ay derken en son 3.5 ay adet olmadım ve doktora gittim. polistik over sendromu olarak açıklama yaptılar. 1 senelik evli olduğm için hemen çocuk düşünmüyordum. doktora da sordum hamile kalmam konusunda ne diyorsunuz şimdi düşüneyim mi çocuk diye. doktor da çocuk sahibi olman senin çok zor olmadı 1 sene denersin tutmazsa tüp bebek yaparsınız dedi. tabi benim moralim alt üst oldu ve hemen doğum kontrol hapını bıraktım 5. ayımda ikizlerime hamileydim. çok şükür allahıma erken çocuk sahibi oldum. ama şimdi 6 aydır adet görmüyorum. napcam çok sinir stres oldum....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar