Playboy Tuğba'yı yalanladı

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

Playboy'dan soyunması için teklif geldiğini söyleyen Tuğba Özay'ın yalanı ortaya çıktı.

Evlendikten sonra İtalya'da yaşamaya başlayan manken Tuğba Özay, Playboy'dan soyunması için teklif geldiğini söylemişti.

İtalyan Ludovic Fattizzo ile evlendikten sonra İtalya'ya yerleşen manken Tuğba Özay, erkek dergisi Playboy'dan teklif aldığını açıklamıştı. Özay, "Playboy'un beni tercih etmesindeki en büyük etken Müslüman bir ülkede doğmam" demişti. Ancak Playboy'dan farklı bir açıklama geldi.

Playboy İtalya'nın genel yayın yönetmeni Enrico Barbieri, "Teklif iddiaları gerçek değildir" dedi. Vatan'ın haberine göre; derginin fotoğraf editörü de "Hiç Türk manken tanımıyorum. Kendisine teklifte bulunmadık" diye konuştu.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
yazık .gündeme gelmek için yalan beyanlarda veriyor bunlar.ama işte biri çıkar yalanını ortaya koyuverir. iyi olmuş.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.492
Tuğba Özay da onları yalanladı :D
------------------------------------

677984748848.jpg

Kendime yalancı dedirtmem!

Tuğba Özay, İtalya'daki Playboy dergisinden teklif almadığını iddia edenlere kızdı: Kimse toplum karşısında beni yalancı gibi gösteremez!

Manken-şarkıcı Tuğba Özay; geçtiğimiz haftalarda, İtalyan Playboy dergisinden teklif aldığını açıkladıktan sonra çıkan 'Tuğba'ya teklif gittiğinden derginin haberi yok' iddialarına tepki gösterdi. "İtalya'da tanınan biriyim ve Playboy'dan teklif almam çok normal" diyen Özay, sözlerine şöyle devam etti: "Bu nasıl bir kıskançlık, nasıl bir egodur? Dinozorları destekliyorlar ama bizim gibi gençleri aşağıya çekmeye çalışıyorlar!"

KİMSENİN HADDİ DEĞİL
Geçtiğimiz günlerde CNR'da düzenlenen LED ve Aydınlatma Fuarı'na katılan Tuğba Özay, Playboy konusuyla ilgili şunları söyledi: "İtalyan Playboy'undan teklif aldığımı söyledim ama kabul ettiğimi söylememiştim. Bunun üzerine eşimle bu konuda tartışma yaşadığım şeklinde haberler çıktı. Bunlar bizi çok üzdü. Ardından 'Derginin Tuğba'nın soyunacağından haberi yok, Tuğba yalan söyledi' diye bir haber çıktı. Hiç kimse beni kamuoyu önünde yalancı durumuna düşüremez. Kimsenin haddi değil. Ben, bugüne kadar dürüstlüğümle, delikanlı duruşumla tanınmışken; kimse beni yalancı durumuna sokamaz."

EMEĞE SAYGI İSTİYORUM
Tuğba Özay, sözlerine şöyle devam etti: "Teklif geldiğini söyledikten sonra olayın geldiği noktaya bakar mısınız? İnternette saçma sapan yorumlar yapıldı. Şarkı söylüyorum, beste yapıyorum. İki albüm yapmışım, hâlâ kendimi doğru anlatmak için mücadele diyorum. Biraz emeğe ve insana saygı istiyorum. Bizim enerjimizi tüketmesinler."

TUĞBA'NIN BELGESİ
Tuğba Özay, İtalyan Playboy'unun yayıncısı Nando Salzano'nun kendisine gönderdiği e-posta'yı ilk kez ortaya çıkardı. Salzano'nun teklif metninde, kapak çekimi yapmak istedikleri belirtiliyor.
Sabah

H

Hera

Misafir
Ya sen evlendin barklandın Bırak Bu İşLeri DevLet Su İşleri Tuğbaaaa Akıllı Ol Okadar hapis te Yattın be yahu -rgulu-rgulu-rgulu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar