Tuğba Özay da onları yalanladı
------------------------------------
Kendime yalancı dedirtmem!
Tuğba Özay, İtalya'daki Playboy dergisinden teklif almadığını iddia edenlere kızdı: Kimse toplum karşısında beni yalancı gibi gösteremez!
Manken-şarkıcı Tuğba Özay; geçtiğimiz haftalarda, İtalyan Playboy dergisinden teklif aldığını açıkladıktan sonra çıkan 'Tuğba'ya teklif gittiğinden derginin haberi yok' iddialarına tepki gösterdi. "İtalya'da tanınan biriyim ve Playboy'dan teklif almam çok normal" diyen Özay, sözlerine şöyle devam etti: "Bu nasıl bir kıskançlık, nasıl bir egodur? Dinozorları destekliyorlar ama bizim gibi gençleri aşağıya çekmeye çalışıyorlar!"
KİMSENİN HADDİ DEĞİL
Geçtiğimiz günlerde CNR'da düzenlenen LED ve Aydınlatma Fuarı'na katılan Tuğba Özay, Playboy konusuyla ilgili şunları söyledi: "İtalyan Playboy'undan teklif aldığımı söyledim ama kabul ettiğimi söylememiştim. Bunun üzerine eşimle bu konuda tartışma yaşadığım şeklinde haberler çıktı. Bunlar bizi çok üzdü. Ardından 'Derginin Tuğba'nın soyunacağından haberi yok, Tuğba yalan söyledi' diye bir haber çıktı. Hiç kimse beni kamuoyu önünde yalancı durumuna düşüremez. Kimsenin haddi değil. Ben, bugüne kadar dürüstlüğümle, delikanlı duruşumla tanınmışken; kimse beni yalancı durumuna sokamaz."
EMEĞE SAYGI İSTİYORUM
Tuğba Özay, sözlerine şöyle devam etti: "Teklif geldiğini söyledikten sonra olayın geldiği noktaya bakar mısınız? İnternette saçma sapan yorumlar yapıldı. Şarkı söylüyorum, beste yapıyorum. İki albüm yapmışım, hâlâ kendimi doğru anlatmak için mücadele diyorum. Biraz emeğe ve insana saygı istiyorum. Bizim enerjimizi tüketmesinler."
TUĞBA'NIN BELGESİ
Tuğba Özay, İtalyan Playboy'unun yayıncısı Nando Salzano'nun kendisine gönderdiği e-posta'yı ilk kez ortaya çıkardı. Salzano'nun teklif metninde, kapak çekimi yapmak istedikleri belirtiliyor.
Sabah