çok güzel ve lezzetli bir mezelik aynı zamanda çok kolay 10 dakika içinde hazırlayabileceğimiz bir tarif
4-5 tane havuç
yarım demet dereotu
2 çorba kaşığı dolusu prinç
1 kuru soğan
1tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı kadar zeytin yağ
YAPILIŞI
soğanı halka halka doğrayıp tencereye koyun
zeytin yağ ,halka doğranmış havuç (çok ince olmasın)dereotu (kalın saplarını alın ince saplarıyla doğramadan koy)
üstüne princi ve tuzunu ekleyip
1 bardak suyla kısık ateşte pişecek
borcama aldıktan sonra ince ince kıyılmış dereotuyla süsleyin
(malzemelerin hepsi çiğden konulacak)
4-5 tane havuç
yarım demet dereotu
2 çorba kaşığı dolusu prinç
1 kuru soğan
1tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı kadar zeytin yağ
YAPILIŞI
soğanı halka halka doğrayıp tencereye koyun
zeytin yağ ,halka doğranmış havuç (çok ince olmasın)dereotu (kalın saplarını alın ince saplarıyla doğramadan koy)
üstüne princi ve tuzunu ekleyip
1 bardak suyla kısık ateşte pişecek
borcama aldıktan sonra ince ince kıyılmış dereotuyla süsleyin
(malzemelerin hepsi çiğden konulacak)