Pembe Dikişsiz Bebek Yeleği

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
03032009668.jpg

03032009669.jpg

03032009673.jpg

Bende yiğen çok,ör ör bitmiyor anacım:kptmya:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
çok cici olmuş ya

benim gibi marifetsiz biri bile yapabilir sanırsam
Aşk olsun haksızlık etme kendine,sen başla ben sana yardımcı olurum elimden geldiğince birtanem:hhhhhh:
ay sahim ellerine emegine saglik bayildim resmen
anneme göstersem tuanaya yaparmi acba süper ya:eek::hhhhhh::eek:
Teşekkür ederim birtanem:eek:
Olur neden olmasın:hhhhhh:
çok güzel emeğine sağlık:hhhhhh:

Sağol birtanem,teşekkür ederim:hhhhhh:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Benım favorı modelım buu :huhuu: Ne zaman acıl bır bebek yelegı ıhtıyac olsa hemen bu modeli örerim çarcabuk da bitiyoo :cay:

firkete1

Daimi Üye
Tepki
257
ellerine sağlık canım.ben de 5 sene sonra ancak kendime patik örebildim.kazakların ipi duruyor.çevre geniş insanın yüzü de yumuşak olunca terzi söküğünü dikemiyor o zaman.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Benım favorı modelım buu :huhuu: Ne zaman acıl bır bebek yelegı ıhtıyac olsa hemen bu modeli örerim çarcabuk da bitiyoo :cay:
Kedim inan bende bu yelekten kaç tane ördüm hatırlamıyorum bile.İnan ördüklerim hep hediyelik gitti.
Ama acemilik dönemlerimde çok uğraşmıştım örneği çıkarmak için o zamanlar hani bir site vardı işte orada çok yardımcı olmuşlardı bana:orgu:
Bayildim, bunu mutlaka yapacagim. :eek:
Beğenmene sevindim birtanem.
ellerine sağlık canım.ben de 5 sene sonra ancak kendime patik örebildim.kazakların ipi duruyor.çevre geniş insanın yüzü de yumuşak olunca terzi söküğünü dikemiyor o zaman.
Aynen terzi kendi söküğünü dikemiyor gerçekten.Hele birde ipini alayım sen ör diyenler varya,gerçekten bitiyorum onlara ben..Hani deseler ipini alsam örneğini beraber yapsak dese yine bir nebze..Ama nerdeeeee:ne:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar