Pelin Karahan

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak

pelinkarahan.jpg


Pelin Karahan Ankara'da doğmuş küçüklüğünde bi ara İzmir'in bir ilçesinde yaşamış sonra yeniden Ankara'ya dönmüş Üniversite sırasında da Eskişehirde turizm otelcilik okumuştur.
Başından bugüne ne oyunculuk nede sanatın herhangi bir kolu ile ilgili hiçbir merakı,çalışması yada altyapısı olmadığı halde Üniversite yıllarında televizyon dünyanın içine girmeyi tek amaç edinmiş ve İstanbula gitmiştir.İstanbuldaki yaklaşık 5. ayında reklam işine başlamış ve "DemirDöküm" "Coca Cola" ve "Carrefour" reklamlarında oynamıştır. İlk Dizisi şuan oynadığı Kavak Yelleri dizisidir.
 
R

Rosie

Misafir
Bu kızın kaşı,gözü,burnu çok güzel ama bunlar bir araya geldiğinde çok güzel bir kız değil bence yüz hatları filan.Kişiliği de gıcık zaten,teşekkürler resimler için :lilav:
 

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Katılım
2 Temmuz 2011
Mesajlar
310
Tepki
169
Puan
43
Konum
türkiye
güzel bir kız gibi görünsede yapmacık ve beni gıcık eden bir yanı var ben mineyi hepsinden daha çok sevmiştim onun sevimliliği ayrı bu kız itici yahuu
 

eylul34

Yeni Üye
Katılım
4 Nisan 2011
Mesajlar
18
Tepki
10
Puan
3
Konum
istanbul
resimlerde zayıf çıkmış .. filmde duba gibi görünüyor ..
güzel değil bi gariplik var suratında ..sanırım kişiliğindeki bi kötülük yüzüne yansıyor ama burun şekli ve gözlerinin rengi güzel olduğu için onları ön planda tutuyor sürekli .. hiç güzel diil bi iticilik var kızda anlayamıyorum .. :böö::dill::3:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst