Paul Smith - Rose

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Paul Smith`in yeni kokusu Rose`da ferahlık ve kadifemsi bir dokunuş var.

27_30042010115547.jpg


Kendi adıyla bilinen Paul Smith gülünün içeriğinde kullanıldığı Paul Smith’in Rose parfümü piyasada. Kokunun yaratıcısı Antoin Maisondieu Paul Smith Rose’u tanımlarken şu ifadeleri kullanıyor: “Benim Paul Smith kokusunu yaratırken hedeflediğim, hem çok basit, hem de Paul Smith gülünün kokusunu yaşatacak anlamda komplike doğal bir gül kokusu ortaya çıkartmaktı. Kokuya ferahlık ve cilde değdiğinde yumuşak ve kadifemsi hissedilmesini sağladım. ‘

Kokunun üst notalarında yeşil çay ve Paul Smith Gülü, kalp notalarında menekşe, Türk gülü ve manolya bulunurken dip notalarında sedir ağacı ve misk dikkati çekiyor.

Şişe tasarımında da, 1940’lardaki şişelerden esinlenilmiş. Hedef klasik bir gül parfümü şişesi yapmak olmadığı için, Paul Smith şişeyi modern kılmak için yuvarlak hatlar eklemiş. Şişe çok kalın ve alt tarafındaki kalın cam kısım şişeye gösteriş katıyor. Şişe kalınlığı ve ağırlığıyla dolgunluk hissi veriyor. Parfüm, Paul Smith tarafından özel hazırlanan gül desenli koton bir kesenin içinde sunuluyor. Gülü ve kokusunu sevenlere duyurulur.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst