Malzemeler:
1 kg patlıcan
2 adet kırmızı yağ biberi
2 adet sivri biber (acı tercih ediyorum)
4-5 diş sarımsak
2 adet domates
1 limon
1 çay bardağı zeytinyağı
Maydanoz
Tuz
Yapılışı:
Patlıcanlar ve biberler közlenir. Kabukları soyularak doğranır veya çatalla ezilir. Üzerine kabukları soyulmuş, küp küp doğranmış domates, ince kıyılmış sarımsak ve yeterince doğranmış maydanoz ilave edilir. Tuz ve limon suyu konur, karıştırılır. Servis tabağına alınıp üzerine zeytinyağı gezdirilir.
Afiyet olsun
alıntı
1 kg patlıcan
2 adet kırmızı yağ biberi
2 adet sivri biber (acı tercih ediyorum)
4-5 diş sarımsak
2 adet domates
1 limon
1 çay bardağı zeytinyağı
Maydanoz
Tuz
Yapılışı:
Patlıcanlar ve biberler közlenir. Kabukları soyularak doğranır veya çatalla ezilir. Üzerine kabukları soyulmuş, küp küp doğranmış domates, ince kıyılmış sarımsak ve yeterince doğranmış maydanoz ilave edilir. Tuz ve limon suyu konur, karıştırılır. Servis tabağına alınıp üzerine zeytinyağı gezdirilir.
Afiyet olsun
alıntı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.