Patlican Graten-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
patlicangraten.jpg


Malzemeler:
Patlican
Tavuk eti
Siviyag
Tuz

Besamel Sos:
2 yemek kasigi margarin
2 yemek kasigi un
2 1/2 su bardagi süt
1 yumurta
Tuz ve karabiber

Hazirlanisi:
Patlicanlari alacali soyup bir parmak genisliginde dilimleyin. Firin tepsisine dizin ve üzerine tuz ve siviyag gezdirip 200derece firinda pisirin.
Tavuklari haslayip etini kemiklerden ayirin.
Tavuk etini patlicanlarin üzerine gezdirin.
Besamel sos icin margarini tencerede eritin. un ekleyip karistirin. Süt ekleyip kaynayincaya kadar devamli karistirarak pisirin. Bulamac haline gelince ocaktan alip tuz, karabiber ve yumurta ekleyip cirpin. Yemegin üzerine gezdirip 5dk firinda pisirin.
Afiyet Olsun..

ALINTI
 
OP
incitanemtuana

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
henüz bu lezzeti denemedim
ama yaptigim ilk firsatta ikinizede tatdircam söz:hhhhhh:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst