Parti ve mezuniyet makyajı önerileri

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Sephora profesyonel makyaj artistleri, makyajın çok daha homojen ve güzel görünmesi için düzenli cilt bakımının, cildin temizlenmesinin ve nemlendirilmesinin önemini vurguluyor. Gün boyu cildini nemlendirmek isteyenlere ise Yes To Carrots Daily Creme cilt bakım kremi öneriliyor.

sephora-mezuniyet-uzun.jpg


Göz makyajı
Makyajın kalıcılığını arttırmak için kullanılan Sephora Lasting and Perfecting Fluid Foundation fondöten, göz kapaklarına da çok ince bir tabaka halinde sürülür. Üzerine, kıyafete göre seçilen renkte far uygulanır. Yaz döneminde, tenin rengine göre aydınlık ve ışıltılı makyaj daha dikkat çekici olur. Sephora Atomic Volume maskara ya da Sephora Lash Strecher maskara ile kirpiklerin uzunluğu ve yoğunluğu arttırılır, bakışlar anlam kazanır. Buğulu gözler yaratmak isteyenler ise Cargo’nun Smoky Eyes far setini kullanabilir. Gözleri küçük olanlar, daha dikkat çekici bir görünüm yaratmak için maskarayı alt kirpiklerine de uygulamalıdır.

sephora-mezuniyet-uzun2.jpg


Fondöten ve allık seçimi
Ciltte ton farkı yaratmadan doğal bir görünüm sağlanması için, kolay sürülen Sephora Lasting and Perfecting Fluid Foundation fondöten tavsiye ediliyor. Genç kızların, yüzlerinin şekline göre kullanacakları Sephora Blush Me Twice! pembe bronz allık ise gece boyu canlı bir görünüm kazandırır.

sephora-mezuniyet-makale.jpg
[/IMG]

Makyajın son dokunuşu, dikkat çekici dudaklar
Göz makyajıyla uyumlu 12 renk seçeneğiyle, dudaklarında ıslak görünümü sevenlere önerilen Sephora Nectar Shine dudak parlatıcısı, 3 saat boyunca dudakları nemlendiriyor. Sephora Lip Attitude, mat tonlarıyla dudakları vurguluyor.

Alıntıdır!
 

okypete

Daimi Üye
Katılım
2 Ekim 2010
Mesajlar
16.867
Tepki
19.396
Puan
113
Konum
antalya
Sephora Lip Attitude, mat tonlara sahipmiş. mat rujlara bayılırım. artık çok bulamıyorum mat rujlar. flormarda var ama renk scalası çok az..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst