Parti Saçı Modelleri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Parti saçı modelleri tam bize göre!


Size önereceğimiz saçlar arasından yüz şeklinize ve kıyafetinize gidebilecek en güzel, şık ve kolay olanını seçin. Bu saçlarla dans pistinin ve gecenin gözdesi siz olun!



Sarı saçlar her zaman dikkat çekici. Gözleri örten perçemlerse çekiciliği tamamlayan nokta. Perçemli sarı saçlara sahip olanlar için önereceğimiz bu modelse oldukça basit. Saç uçlarını fırça yardımıyla hareketlendirerek bu havalı modele kavuşmak mümkün.




Saçlarınızda kıvrımlardan vazgeçemiyorsanız, parti için size önereceğimiz parıldayan bir model var. Uzun saçlara sahip olanlar için bu modeli tavsiye ediyoruz. Göz hizanızdan başlayan özel kıvrımları saç uçlarına kadar uygulayın. Bu saçlar tüm özel davetlerde sizi kurtaracak bir model.



Rapunzel gibi uzun saçlarınız yoksa marjinalliğinizi konuşturma zamanı! Asimetrik saç kesimleri yüz hatlarına güvenenlerin vazgeçemediği kesimler. Arkası kısa, önleri çene hizasından biraz uzun ve öne doğru sivri tutulan bu model sizi daha dinamik ve genç gösterir.




Kısa saçlara retro hava katmak da mümkün ve göz alıcı bir seçim. Dümdüz yapıştırdığınız saçlarınızı yandan ayırıp kıvrımlı efekler vererek eski filmlerdeki o özendiğiniz saçları elde edebilirsiniz.

Püsküllü bir kıyafet tercih ettiyseniz de gecenin ve yeni yılın retro kadını siz olacaksınız.



Kuşkusuz ki uzun saçlar her zaman daha etkileyicidir. Daha da gösterişli bir görünüm elde etmek yapacağınız atkuyruğuyla mümkün. Siz de şık ve basit bu parti modelini seçin deriz. Uzun saçlıların yapabileceği pek çok seçenek var fakat festival ve partilerde sizi en rahat hissetirebilecek saç modeli atkuyrukları!




Uzun saçlara önerilerimiz bitmiyor! Kabarık ve karışık saçları seviyorsanız ya da saçlarınız kalın telli ve istediğiniz şekli almıyorsa üzülmeyin. Gecede sizin topuzunuz çok konuşulacak!

Karışık topuzların ve bohem havanın basit efeklerle sağlanabildiği bir model var sırada. Kalın ve kısa perçemlerinizin uçlarına hafif kıvrımlı bir hava vererek ön kısımlara doğru bırakın. Kalan tüm saçlarınızıysa kabartarak arkada toplayın.



Elma&Elma.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst