Parıltılı kadınlar

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.396
sequin292-0631_292.jpg

Gece hayatında parıltılı kadınlar

Artık payetin yepyeni bir görünümü var. Hem günlük kıyafetlerde, hem de gece kıyafetlerinde çok daha şık ve rafine bir görünümle, kadınların yıldız gibi parlamasını sağlıyor.

Eğlenceye doyacağımız günler yakın. "İçim kıpır kıpır" diyor Marc Jacobs ve ekliyor; "Parti sezonuna adım attık artık. Kadınlar için öncelikli tavsiyem ışıltı. Eğer doğru kullanılırsa payet vazgeçilmez bir parçaya dönüşebilir." Bu noktada hemen hatırlatalım: yeni payet en gösterişli davetlerde dahi casual fakat lüks içeriği ile kullanılıyor. En parlakları dahi müthiş bir yalınlıkta. Giorgio Armani'nin de üzerine basarak söylediği gibi: "Payet gösteriş için giyilmiyor. A+ bir etki bırakmak için tercih ediliyor." Kısacası haddini aşan çığlık çığlığa bağıran pırıltıya bürünmüyoruz, sadece yıldızlar gibi göz kırpıyoruz. Modem payet feminiteyi desteklerken bir yandan da onu yatıştırıyor. "Suya batırılan kor misali biraz cız etmek yeterli" diyor Antonio Berardi.

OSCAR_DE_LA_RENTA_SPRING_2011_RTW_PODIUM_052_runway.jpg

Eğlenceye doyacağımız günler yakın. "İçim kıpır kıpır" diyor Marc Jacobs ve ekliyor; "Parti sezonuna adım attık artık. Kadınlar için öncelikli tavsiyem ışıltı. Eğer doğru kullanılırsa payet vazgeçilmez bir parçaya dönüşebilir." Bu noktada hemen hatırlatalım: yeni payet en gösterişli davetlerde dahi casual fakat lüks içeriği ile kullanılıyor.

matthew%20williamson.jpg

En basit elbiseler bile, payet işlemelerle geceye hazır hale getirilebiliyor. Tıpkı Mathew Williamson'un bu tasarımı gibi.

Katy_Perry.jpg

Katy Perry'de sahne kostümlerinde payetlerden ve parlak kumaşlardan vazgeçemeyen ünlülerden.

GIORGIO_ARMANI_SPRING_2011_RTW_PODIUM_054_runway.jpg

Giorgio Armani'nin 2011 baharı için tasarladığı gece elbiselerinden biri.

heidi_klum.jpg

GLITTER GLAM
Ünlü yıldızlar yeni payetin müptelası... Bunun nedeni payetli tasarımların kendi kendine konuşması, kısacası ekstra bir dokunuşu, herhangi bir eklemeyi gerektirmemesi! Bir kez daha tanımlanan ışıtlı ”az daha iyidir” anlayışına da yakın duruyor. Gece mavisi, kırmızı, gold ya da gümüş gibi güçlü tonlarıyla dahi sadece gözü okşuyor, yuvalarından oynatmıyor. Ünlü fashionista'lar onu 'killer heel' denilen ultra yüksek topuklularla tamamlıyor.

MONIQUE_LHUILLIER_SPRING_2011_RTW_PODIUM_033_runway.jpg

Peki ya romantik olanlarımız? 1920'lere öykünerek payeti, dantel ya da tül ile bir araya getiriyor. Hatta kimi zaman kroşe bir elbiseyi, payetli kalın kemerle tamamlıyor.

gwyneth_paltrow.jpg

Oscar Törenini izledik ve gizli ışıltının ne kadar yığını olarak kul anıldığını da anında fark ettik. Ünlü yıldızlar köpüklü şampanyayı ya da suya atıldığında kabaran bir drajeyi andırıyorlardı" diyor Kate Bosworth'un stilist'i Cher Coulter. Gümüş payetli Calvin Klein tuvaletiyle gecenin yıldızına dönüşen Gwyneth Paltrow ise kendisini seçiminden dolayı tebrik eden sunuculara şöyle diyordu; "Birçok trend sezon sonunda çöpe atılır ama payeti her kadın sever."

DONNA_KARAN_SPRING_2011_RTW_PODIUM_038_runway.jpg

Payetin kahverengi, kızıl ve nude renklerle uyumunu ise yeni keşfettik, bu tonlar ile oynayarak zamanın ruhunu yakalayabiliyoruz. Klasik payet yerini neredeyse yakamozumsu bir ıslaklığa bırakıyor. Ancak bir Vegas showgirl u gibi olmayacağımızı da garantiliyor. Dergi editörleri, moda haftalarında daha kısa opak eteklerin üzerine giydikleri, rüzgârla uçuşan payetli şifon etekleri ile arz-ı endam ediyorlar. Payet yirmnci yüzyıl başlarındaki gibi plastikten değil, ustalıkla kesilen taşlardan, vinilden, zar kadar inceltilen folyodan yapılıyor. Karl Legerfeld'in Chanel için yarattığı tasarımlarda kullanılmak üzere ekibinin tam 10 milyon küçük payet üzerinde çalıştığı biliniyor. Çabasız seksapel için payete ihtiyaç duyuyoruz. Atmosferik ışıltıyı, yıldızımsı materyalleri yeryüzünde taşımak için çıldırdığımız çok açık.

Beyonce.jpg

Beyonce sahne kostümlerinde de, katıldığı davetlerde de payet şıklığından vazgeçemiyor.

olivia_wilde.jpg

Olivia Wilde, Altın küre ödüllerinde giydiği payetli ve tüllü elbisesiyle çok zarif ve şık görünüyordu. Bu romantik ve dikkat çekici elbisesiyle, kırmızı halının en şık kadınlarından biriydi.

jennifer%20lopez.jpg

Jennifer Lopez'de Gramy Ödülleri'nde giydiği mini payetli elbisesi ve en az elbisesi kadar dikkat çeken ayakkabılarıyla bir yıldız gibi parlıyordu.

ekolay

M

madesam

Misafir
ben parıltılı şeyleri pek giyemem sadece kına gecemde giydim daha da giymem herhalde :acep:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Jennifer Lopeze bayıldım.Çok hoş olmuş ama o kıyafeti hangi kadın giyse,birde o makyaj yapılsa herkez onun gibi olabilir diye düşünüyorum :1: :kahkaha:

saol paylaşım için :durbun:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.396
Ben parıltı ışıltı severim aslında ama pek kullandığım söylenemez :huhuu:

H

Hera

Misafir
Işıltılı pırıltılı Kıyafetleri Yaz geceleri giyebiliyorum Çeşmede Bodrumda filan gibi teşekkürler paylaşım için..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar