Papatya Kurabiye
1 paket önceden eritilip tekrar dondurulmuş margarin (taş gibi olmasın)
1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri
3,5 su bardağı un
1-2 çorba kaşığı kakao
-Yapılışı-
Yağ yoğurabilecek kıvamda yumuşadıktan sonra pudra şekerini ekleyip iyice yoğurun unu da ekleyip yoğurmaya devam edin.Hamurun yarısından biraz az bir miktar ayırıp az olana kakaoekleyip yoğurun (sert olursa az az 2-3 yemek kaşığı su ilave edin). Kakaolu hamurdan 1 tane fındıktan biraz büyük olacak şekilde parça kopartıp yuvarlayın ve etrafına aynı boyda 6-7 tane beyaz hamurdan koparttığınız bezeleri yerleştirin ve hafif yağlanmış veya yağlı kağıt serilmişfırın tepsisine dizip hamurlar bitene kadar aynı işlemleri yapın.Önceden ısıtılmış fırında üzeri beyaz altı pembe olacak şekilde pişirin...
Not :Hamur çok zor toparlanır sakın yapamadım diye düşünmeyin önce kum gibi olur yoğurdukça toparlanır...