Pamuk gibi et

nilgün

Aktif Üye
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
172
Tepki
68
Puan
28
Yaş
31
Konum
hatay
şahmarancım teşekkür ederim bende eti yumuşak ve çabuk pişsin diye hep düdüklüye atıyordum bunu deniycem
 

tatlıpozan

Daimi Üye
Katılım
19 Ağustos 2008
Mesajlar
2.758
Tepki
3.215
Puan
113
Konum
Tekirdağ
Sirke hiç denememiştim teşekkürler paylaşımın için..
Bir dipnot da benden;Et pişetken tuz en son konulursa sert olmaz.
Tuz çünkü daha da sertleştiriyor.
 

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
41
Konum
Almanya
hangi sirke olmali farkedermi sirke tadi bana cok keskin gelir o tad olmuyor degilmi:acep:
 

hazalım

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
795
Tepki
978
Puan
93
Konum
GURBET
duymuştum ama denemedim hiç. :acep::acep: bende etin tuzunu sonradan katanlardanım başta katınca pişme süresi uzuyor
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst