Merhaba arkadaşlar benim saç rengim siyah ve uzun süredir koyu renkleri kullanmaktan sıkıldım tenim buğday ve renkli gözlüyüm saçlarımı sarıya boyamak yada röfle yaptırmak istiyorum dün akşam tam vaktim olmadığı için 5-6 kuaföre röfle hakkında sorular sordum(kuaför fobim var da
hepside hemen hemen aynı şeyleri söylediler saçlarımda 3 ay önce kadar boyadığım ve şuanda nerdeyse tamamı akmış bir kızıl var onun için önce açık renge boyayıp sonra üstüne röfle yapabilirlermiş hepside sözleşmiş gibi aynı şeyleri söyledi napsam kafam karıştı şimdi kullanacakları yöntemde açıcı kullanarak saçlarımı açmak ve bazı yerlerden palettenin yoğun açıcısının kolestondan falan daha iyi açtığını ve üstünede istenilen küllü bir sarının yapılırsa koyu renk saçları bile açtığını duymuştum 2. alternatif eğer doğruysa kuaförlere neden 100 küsür lira ödeyeyim evde kendimde yapabilirim diye düşündüm siz ne dersiniz bu uygulamayı yapan yada gören varmı kızlar yardım ederseniz sevinirim uzun oldu biraz kusura bakmayın teşekkürler