Palamut Tava-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre


Malzemeler

  • 2 palamut, halka halka doğranmış
  • 1,5 çay bardağı un
  • tuz, karabiber
  • Kızartmak için sıvıyağı
Yapılışı
Plamutları alırken balıkçınıza balıkları halka halka doğratın.
Un, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. Palamutları unlu karışıma bulayın. Sıvıyağını tavada kızartın. Balıkları kızartıp kağıt havlu üzerine alın.
Kızartma işlemi bitince, balıkları servis tabağına koyup yanına da kırmızı soğanla servis yapın.

Afiyet olsun !

ALINTI
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst