Özel davetler için 7 saç modeli

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
davet292-3153_292.jpg


Özel davetler için 7 saç modeli

Yaz ayları düğün nişan ve bilimum davet ayları. Bu davetlere katılırken biz hanımların en büyük dertlerinden biri de tabi ki saç. Bugün davetler için en şık ve son zamanlarda en moda olan saç modellerinden bahsedelim istiyorum.

Sizin için en çok rağbet edilen modellerden en beğendiğim 7 tanesini bir araya topladım. Bakalım siz de bu saçları benim kadar beğenecek misiniz?

brycedallas_howard_660.jpg


Yaz ayları düğün nişan ve bilimum davet ayları. Bu davetlere katılırken biz hanımların en büyük dertlerinden biri de tabi ki saç. Bugün davetler için en şık ve son zamanlarda en moda olan saç modellerinden bahsedelim istiyorum.

zoe_saldana.jpg


Örgülü topuz

Örgülü topuz modeli son yıllarda sıkça tercih edilir oldu. Benim de favori modelim bu doğrusu. Örgüler saçta hem çok şık duruyor hem de topuzun sıkıcı havasını yumuşatıp güzel bir hareket katıyor. Sarı, açık kahve ve kızıl saçlarda kendini daha çok belli etse de, ben kendi koyu saç rengimde de severek kullanıyorum.

brooklyn_decker_660.jpg


Salaş Örgü

Örgünün sadece topuzlusu değil her türlüsü aslında son dönemde çok popular. Eğer topuzlar size göre değilse ve daha salaş, doğal bir görünüm tercih etmek niyetindeyseniz böyle gevşek bir yan örgü aradığınız şey olabilir! Sanki hiç özenilmemiş, öylesine örülüvermiş gibi görünen salaş örgüler hem çok trend hem de rahat bir görünüm veriyor.

rachel_mcadams_660.jpg


Vintage Dalgalar

60’ları 70’leri çok seviyoruz, sadece giyimde değil saç modellerinde de! Vintage görünümlü bu dalgaları hem uzun hem de omuz hizasındaki saçlara pek yakıştırıyorum. Üstelik kendimde de sık sık uyguladığım bu saç modelini yapmak da oldukça basit. Kalın bir saç maşası veya bigudi yardımıyla evde kendiniz rahatlıkla bu vintage dalgalara sahip olabilirsiniz.

fergie_660.jpg


Saç Mücevherleri

Gideceğiniz önemli bir düğün veya davet ise mücevherleriniz kolye bilezik ve küpe ile kısıtlı kalmasın. Saçlarınızı da pek tabii mücevherlerle süsleyip parıl parıl parlatabilirsiniz. İster dağınık bir topuz yapın, ister yarım toplatın, ister açık bırakın sonar da parlak değerli taşlardan yapılmış zarif bir saç tacı ile süsleyin. Prenses gibi görünmüyor mu?

selena_gomez_669.jpg


Tüylü Saç Aksesuarları

Son dönemde öne çıkan trendlerden biri de saç aralarına eklenen bu tüylü aksesuarlar. Özellikle yaşça küçük hanımlar için şirin bir tarz olduğunu düşünüyorum. Bu aksesuarlar ile mutlaka saçlarınızı açık bırakın!

nicole_richie.jpg


Su Dalgası

Yılların değişmeyen ve en popüler saç modelleri listesinden inmeyen saç modeli su dalgası… Bu yıl da birçok davette sizin için en garanti tercih olabilir. Eğer kâkülleriniz varsa kâküllerinizi düz tutup kalan saçlarınızı hafif dalgalı yapabilirsiniz.

jessica_alba.jpg


Sivri Topuz

Biraz ağır bir model olsa da zaman zaman biraz ağır görünmeniz gereken yerler olabilir diye düşünerek sivri topuz modelini de ekliyorum. Bu model için yüz tipi de önem taşıyor çünkü bu topuz yüzü daha ince ve uzun gösteriyor. Zaten uzun bir yüz tipiniz varsa bu topuz yüzünüze yakışmayabilir, tam tersine yuvarlak bir yüzünüz varsa bu modeli çok iyi taşıyacaksınızdır
ekolay
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst