Öz kızını erkeklere pazarladı!

neşe_li

Daimi Üye
Katılım
17 Ağustos 2010
Mesajlar
616
Tepki
642
Puan
93
Konum
sakarya
İzmir'de bir kadın sevgilisi ve iki arkadaşı ile birlikte 16 yaşındaki kızını sattı.

İzmir'in Menemen İlçesi'nde 7 yıl önce eşinden boşanan ve pavyonlarda konsimatrislik yapan kadın, sevgilisi ve iki arkadaşı ile birlikte 16 yaşındaki öz kızını başka erkeklere pazarladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne, sevglisi ve 2 arkadaşı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SEVGİLİSİ İLE BİRLİKTE KIZINI ERKEKLERE PAZARLADI

İzmir'in Menemen İlçesi'nde 2003 yılında annesi ve babası boşanan 16 yaşındaki B.B. Muğla'da yakını F. P.'nin yanında kalmaya başladı. Muğla'da sıkıldığını söyleyen B.B., geçtiğimiz günlerde Menemen'deki annesi B.G.'nin yanına gitti. B.G.'nin sevgilisi olduğu iddia edilen H. İ. K. (32) B.B. ile birlikte evde yalnızken küçük kızla cinsel ilişkiye girdi.

B.B., H. İ. K.'nin kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini söyleyerek durumu annesine anlattı. Annesi de öz kızına inanmayarak durumu önemsemedi. İddiaya göre, daha sonra anne B.G. ile sevgilisi H. İ. K. ve arkadaşları A. K. (50) ile S. Ö. (18) küçük kızı başka erkeklere pazarlamaya başladı. B.B. de durumu Muğla'daki yakını F. P.'ye anlattı. P. de dün polise ihbarda bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen Menemen polisi anne B.G. ile H. İ. K., A. K. ve S. Ö. yakalanarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst