Öykü Çelik Saç Rengi ve Modeli.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1.jpg


Öykü Çelik Saç Rengi ve Modeli.

1987 Doğumlu yani 32 Yaşında olan Öykü Çelik İlk dizi hayatına Selana’da başlamıştı. Son yıllarda sinema ve bir kaç dizi filmde yeralsa da 2019 yılında ekranlarda pek göremediğimiz güzel oyuncu eski popüler günlerini geride bırakmış görünüyor.
Şu anda ekranlarda yer alan Fahriye Evcan, Öznur Serçeler, İrem Helvacıoğlu, Esra Bilgiç ve Bensu Sorel’in neredeyse yüz simetriğinden kaşlarının kalın olmasına, göz renklerinden dudaklarına kadar birbirlerine bu kadar çok benzemeleri de Güzel kadın anlayışının bir göstergesi olsa gerek.

2.jpg


Saç Rengi

Neredeyse bütün ünlü güzel dizi ve film oyuncuların son yıllarda ve özellikle 2019 yılında tercih ettikleri saç rengi hep aynı. Kahve rengi – Kumral saç renklerinin üzerine Altın – Dore Işıltılar.

Öykü Çelik’in kendi doğal saç rengi gerçekten çok güzel koyu sarı – Küllü koyu saç renginde. Ten rengi ise açık buğday. Öykü bu saç renklerinin uçlarına Altın karamel tonlarında ışıltı krepe balyaj attırarak güzel bir görünüm sağlıyor.

Saç Modelleri

Genellikle güzel bildiğimiz ve aynı ten rengine , aynı yüz simetriğine ve yine aynı açık mavi-yeşil göz rengine sahip olan bu kadınların tamamına yakını omuzlarına kadar düşen uzun saçları, dağınık rahat ve neredeyse tamamen doğal olarak bırakılmış saç modellerini ve uzun saç kesimlerini tercih ediyor.

4.jpg


3.Jpeg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst