Teşekkür ederimBnce batı beklemek daha iyi
Üzülmemek adına
Hiç öyle yapmadım bilmiyorum
Merhaba ben ilk gebeligimi ovulasyon testi ile kalmıştım,Ovulasyon testinde pik gördükten kaç gün sonra kan testi verdiniz ve hcgleriniz nasıldı ?
Konuyu inceledim aslında çatlamadan kaç gün sonra öğrendiniz ilk hcgleriniz nasıldı onu merak ediyorumMerhaba ben ilk gebeligimi ovulasyon testi ile kalmıştım,Yumurtlama (Ovulasyon) Test Pozitif Örneği
Buradan konuyu inceleyebilirsin.
Normal tam net çıkması için 21. Gün gebelik testi ve kan testi net çıkıyor
Ben ovulasyon uygulamasından belirttigi gün yapmıştım testi, yumurtlama günümden 25. Gün falan test yapmıştım. Kan vermeye bir kaç gün sonra gitmiştim 400-500 lerdeydiKonuyu inceledim aslında çatlamadan kaç gün sonra öğrendiniz ilk hcgleriniz nasıldı onu merak ediyorum
Anladım teşekkür ederim cevabınız için sağlıkla kucağınıza alınBen ovulasyon uygulamasından belirttigi gün yapmıştım testi, yumurtlama günümden 25. Gün falan test yapmıştım. Kan vermeye bir kaç gün sonra gitmiştim 400-500 lerdeydi
Pozitif mi çıktı anlamadım
He yok benim oglum suan 2,5 yaşındaAnladım teşekkür ederim cevabınız için sağlıkla kucağınıza alın
Üste çıksın diye canımPozitif mi çıktı anlamadım
MasallahhHe yok benim oglum suan 2,5 yaşında
Çıkmadı bir türlüÜste çıksın diye canım
Üste çıkar diye belki yaptımmmPozitif mi çıktı anlamadım
Üstte merak etmeÜste çıkar diye belki yaptımmm
Sagol canımMasallahh
Ben buraya yeni katıldım pekte bilmiyorum üstte mi diye kullanıcı mı az acaba bana mı cevap yokÜstte merak etme
Kullanıcı az ondandırBen buraya yeni katıldım pekte bilmiyorum üstte mi diye kullanıcı mı az acaba bana mı cevap yok
GalibaKullanıcı az ondandır