incitanemtuana
Daimi Üye
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/21246_592606367430882_1803549727_n.jpg
OTLU CÖREK
MALZEMELER:
125gr. margarin (oda sicakliginda)
2adet yumurta (birinin sarisi üzeri icin ayrilcak)
1tatli kasigi tuz
1su bardagi beyaz peynir
dereotu
maydanoz
taze sogan
1paket kabartma tozu
aldigi kadar un
HAZIRLANISI:
tüm taze otlar incecik kiyilacak (miktari kendiniz göz karari belirleyebilirsiniz)
derin bir kapta tüm malzeme karistirilcak
azar azar un ve tüm kabartmatozu ilavesiyle
ele yapismayan kulak memesi kivaminda hamur elde edilcek
yagli kagit serilmis firin tepsisine ceviz büyüklügünde bezeler yuvarlanip dizilecek
üzerine yumurta sarisi sürüp
200derece isitilmis firinda kizarana kadar pisirilcek
NOT:dilerseniz kasar rendeside ekleyebilirsiniz ilaveten
PISERKEN ÖZELLIKLE TAZE SOGANIN YAYILDIGI MIS KOKU ISTAHA DAVET EDIYO
AFIYET OLSUN
OTLU CÖREK
MALZEMELER:
125gr. margarin (oda sicakliginda)
2adet yumurta (birinin sarisi üzeri icin ayrilcak)
1tatli kasigi tuz
1su bardagi beyaz peynir
dereotu
maydanoz
taze sogan
1paket kabartma tozu
aldigi kadar un
HAZIRLANISI:
tüm taze otlar incecik kiyilacak (miktari kendiniz göz karari belirleyebilirsiniz)
derin bir kapta tüm malzeme karistirilcak
azar azar un ve tüm kabartmatozu ilavesiyle
ele yapismayan kulak memesi kivaminda hamur elde edilcek
yagli kagit serilmis firin tepsisine ceviz büyüklügünde bezeler yuvarlanip dizilecek
üzerine yumurta sarisi sürüp
200derece isitilmis firinda kizarana kadar pisirilcek
NOT:dilerseniz kasar rendeside ekleyebilirsiniz ilaveten
PISERKEN ÖZELLIKLE TAZE SOGANIN YAYILDIGI MIS KOKU ISTAHA DAVET EDIYO
AFIYET OLSUN