"Osman seri katil olacak"

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382

"Osman seri katil olacak"

Erçetingöz'le 60 Dakika'ya konuk olan Erkan Petekkaya dizi hakkında açıklamalarda bulundu.

Dizide canlandırdığı karakterin de mutsuzluğunu anladığını ifade eden ünlü oyuncu, "Ali kişilik parçalanması yaşıyor kötü bir adam değil. Dünyayı dolaşıyor, mahalleye alışamıyor... Ben role hazırlanırken şuna dikkat etmiştim, ben Cemile'ye Osman'ı beni elinde tutmak için yaptın diyordum, demek ki 6-7 senelik bir mutsuzluk var.Adam aşık olmuş burasına gelmiş, kimse de aşka bir şey diyemez." dedi.

Erkan Petekkaya Kenan Erçetingöz'ün "Osman ne olacak, yazık değil mi ona?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi, "Osman seri katil olacak. Benden beter olacak o." Stüdyoda gülüşmelere neden olan bu açıklamanın ardından Petekkaya küçük oyuncunun rolden etkilendiği eleştirilerini şöyle değerlendirdi, "Çocuk ağlasın diye kafasına vurmuyoruz, bacağından çimdiklemiyoruz... Hollywood'da korku filmleri çekiliyor, o çocuklar canavarlarla benden daha beterleriyle karşılaşıyorlar. Sette pedagog var, sette onun özel bir oyun odası var. Emir benden daha star."

Hürriyet

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Acaba bu büyüme, sene atlama yeni sezonda mı olacak:kahve:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
öyle bir ailede sadece osman degil metede katil olcak bence:sim3:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Beğenerek izliyorum ben :) Ama bir ara senaryo çalındı söylentileri çıkmıştı bişeylerin olucağını söylediler önceden tadı kaçtı biraz :) Umarım söylenilen gibi olmaz gerisi

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bende duymuştum katil olucağını normal o babadan böle çocuk olur:lala:
ben karolini öldürücek diye duymuştum bakalım neler olcak:panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar