Osman büyüyünce kim olacak?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Osman büyüyünce kim olacak?

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin çocuk karakteri Osman'ın yetişkin halini canlandıracak isim belli oldu mu?

570997_detay.jpg

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu'nun paylaştıkları 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin sevilen karakteri küçük Osman'ın (Emir Berke Zincidi) yetişkin halini ünlü oyuncu Taner Birsel'in canlandıracağı iddia ediliyor.

Milliyet'in haberine göre, küçük yaşına rağmen önemli bir rolü gayet başarılı bir şekilde oynayan Emir, dizinin tutmasında belki de en önemli etken. Öte yandan dizinin kendi ağzından anlatılması Emir'e daha da önem katıyor. Hikayenin anlatıcısı Küçük Osman, zaman içinde 45 yaşına gelecek ve Osman'ı seslendiren Taner Birsel de diziye dahil olacak. 1967 yılında geçen dizi, 4 çocuklu Kaptan Ali'nin Hollandalı Caroline'e aşık olmasıyla birlikte eşi Cemile'den boşanması ve ailesinin dağılma hikayesini konu alıyor.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
osman 45 yaşına gelirse ana babası70 yaşına gelir..o zaman dizideki herkes değişecek demektir

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
çok seviyorum osmanın öpücük yollamasını annesine tutup yakalıyorlarya hoşuma gidiyor diziyi izledikçe erkek milletine daha uyuz oluyorum o ortanca kızın yanındaki adam niye o kıza o kadar yakın kötü niyetleme bakıyor ben diziyi tam izlemedim

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çok seviyorum osmanın öpücük yollamasını annesine tutup yakalıyorlarya hoşuma gidiyor diziyi izledikçe erkek milletine daha uyuz oluyorum o ortanca kızın yanındaki adam niye o kıza o kadar yakın kötü niyetleme bakıyor ben diziyi tam izlemedim

ben de anlamadım o adam kimdir nedir amacı ne...aşık desem koca adam sayılır...bi çapanoğlu var o işin altında da hadi bakalım

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
adam mafya
kızıda beğeniyor ,bence -kizgin
böyle iyidik ya osman büyümesin:sinifsinif:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
vay ben anlamıştım tüh yazık kız baba sevgisiyle karışık yaklaşıyor tüh kıza kötü şeyler yapmasın-kizgin

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
o da doğru hülya sonuçta eski model mafya dimi:kptmya:

kıza kötü bişey yapacağını sanmıyorum da bence onun düşmanları kızı kaçırır ilerki bölümlerde o zaman da onun kim oldu:kptmya:ğu ortaya çıkar

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben osmani 45 yasina kadar degilde 20 25 yas olcak saniyordum
bakalim görücez daha neler olcak

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Yakın bir zamanda mı olacak ki bu büyük değişim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar