Ormanlarımızı bilinçli yakanlar sizlere ne demeli bilemiyorum?

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Daha üzerinden 15 gün geçmeden şimdide Çanakkale Geliboludaki yangın ile sarsıldım.Neden kim yapar bunu -zebani nasıl bir vicdan yapar bunu-kizgin?Ha bir insanın canına kıymışsın, ha bir ağacı yakmışsın benim gözümde bir caniden -zebanifarksızsın.
Rabbim bunu yapanların sende yüreğini yak,cayır cayır yansın belki o zaman anlarsın ne olduğunu(Beddua etmem sevmem ama inanın o kadar çok kötü oldum ki )halen yangın söndürülemedi kontrol altına alınamadı poyraz sebebi ile ve kaç saat geçti aradan.
Çocuklarımıza bırakacak bir yeşilimiz bile kalmayacak,nasıl oksijen alacaklar,birde yanan yer çok önemli bir bölge Çanakkale'miz yanıyor arkadaşlar..
Bunu yapan adi kimsin adam gibi derdini anlat,ne istiyorsun ormanlarımızdan..
 
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
bende çok acıyorum ormanlarımıza... orman fakultesınden mezun olduğum içinde daha bir içerisinde olduğum için ormanın ne kadar bize faydası var anlatsam anlatsam bitiremem.. ormanda sigara içmeyiniz... sigaradanda çıkıyor yangınlar... ızgara yapmayınız.... kısacası ormana şu ateşi sokmayınız korkmayın bunları yapmazsanız ölmezsınız!!!! ayrıca ben bu orman yangınlarını da teröristlerinde yaptığından şüpheleniyorum... bilinçli yada bilinçsiz ormanların yanmasına sebep olan herkesi şiddetle kınıyorum ve Allah'a havale ediyorum bilinçsiz bile olsa mutlaka ateşle ormana girmiştirki yangına sebep olmuştur o kişi dikkatli olun kardeşim bu vatan hepimizin!!!!!!!!!!!
 

Neriman

Daimi Üye
Katılım
31 Ağustos 2008
Mesajlar
354
Tepki
267
Puan
63
Konum
almanya
sahmarancim cok dogru bir konuya deginmissin saol canim televizyonda gördükce icim gidiyor kalbim daraliyor.cok üzülüyorum.yaziktir ya bir agac kac senede yetisiyor,bu gidisle cöle dönecek güzelim memleketimiz.bunu bilincli yapanlari kiniyor ve proteste ediyorum.yapmayin günahtir,cocuklarimiz,yesilliksiz kalacak.
 

elma şekeri

Daimi Üye
Katılım
17 Eylül 2008
Mesajlar
1.700
Tepki
1.278
Puan
113
Konum
İZMİR
Yazıklar olsun bunu yapanlara, ne zevk alıyolar bilmiyorum ki...
Yarın bir gün ağaçsız, yeşil olmayan bir Türkiye olucaz..
Çölden farkı olmıcak yeter artıkkkk..
 
B

başak

Misafir
yazıklar olsun böyle insanlara ne anlıyorlar doğayı yok etmekten
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst