Oriflame'den "Home Collection"

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Cilt ve makyaj ürünleriyle tanıdığımız Oriflame, evlere hızlı bir giriş yaptı. Parfümleri hepimiz çok severiz, değil mi? Şişe şişe parfümler kullandık bu güne kadar. Bazen parfüm bitse bile şişeleri atmaya kıyamayız. Dolaplarımıza koyarız bazen ya da içine su doldurup odamıza sıktığımız bile olur. Evlerimizin mis gibi kokması için evlere özel bir koleksiyon yaratmış, Oriflame. Fransa'nın en ünlü parfüm tasarımcıları tarafından yaratılmış hem de. Bu koleksiyonun adı "Home Collection". Ev için tasarlanan bu seri ev parfümleri ve mumlardan oluşuyor. Hem kokuların hem mumların güzelliğine hayran kalabilirsiniz, dikkat!
oriflamemum.png

Üç farklı koku yaratmış Oriflame; stilinize, kişiliğinize, evinize en uygun olanı seçmeniz yeterli olacak. Ayrıca dekoratif görüntüleriyle de tüm beğenilerikokular yaratılırken egzotizm dolu olması tercih edilmiş. En özel yerlerden gelen, en özel kokular bu seride... toplamış durumdalar. Bu
oriflame1.png

Bu koleksiyonun adı "Autumn in Tuscany" . İnci ve selvi ağacının muhteşem kokularının bütünleşmesiyle bir araya gelmiş. Aynı kokuyu sağlayan mumu da var tabii. Dinlendirici etkisinden başınız dönecek. Canlandırıcı etkisiyle yorgunluğunuzu unutacaksınız.
oriflame2.png

Bu koleksiyonun adı da "Teatime in Indea". Taze çay ağaçları ve vanilya kokusunun uyumundan doğmuş. Güney Asya cazibesini ruhumuza yansıtmak için var olmuş. Hem egzotik hem romantik bir buğusu var. Hatta sizi düşüncelere daldırıp, anılarınızı canlandırabilir. Bizden söylemesi.
oriflame3.png

Ve geldik "Breakfast in Paris"e. Enfes, kokusuna dayanamadığımız çikolata tercih edilmiş. Bu serinin Fransız tasarımcılar tarafından yaratıldığından bahsetmiştik sizlere. kendi ülkelerinden bir esinti yaratmak istemişler. Fransız cafe ve pastanelerin muhteşem lezzetlerinin kokusu bir arada toplanmış.
Şimdiden bu kokuları burnunuzda hissettiniz değil mi?




Alıntıdır!


 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst