Öneri ve rica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
Aylar Günler ve Geceler, Hadis Köşesi, Menkıbeler, Dini Hikayeler olsa sitemizde

siz tartışma çıkacağını düşünüyorsunuz ama ben sadece bu şakilde dini bir bölüm açılsa hiç fena olmayacağı düşüncesindeyim,,hiçkimsenin bilgisi olmayan konu hakkında fikir veya fetva vereceğini sanmıyorum...

sayın adminim bölümün modu olabilirim ....konuyu tekrar düşünürseniz sevinirim çok ısrarcı olarak görmeyin lütfen...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.404
https://www.hanimefendi.com/yeni-bir-bolum-icin-rica-t1248.html

Oruc canım Admin buraya görüşlerini yazmıştı.Ancak bir bakıma olması gerktiğini düşünenlerdenim bende ama fikir beyan ettiğin için teşekkür ederim.
Bölüm açılırsa sadece bilgi amaçlı bazı konu başlıkları açılar daha sonrasında farklı görüşlü bir arkadaşımız yorumunu yapar,bunu farklı algılayan başka bir arkadaş ona cevaben mesajını yazar ve iş tartışma boyutuna gelir düşüncesi ile Adminimiz bu bölümün açılmasını istemiyor.
Ancak bu konuyu bir daha Admin ile görüşeceğim,farklı bir çözüm üretebilirsek buradan cevabımı yazarım
Sevgiler..

OP
Oruc

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
anladım canım açıklaman için teşekkürler

ben yalnızca sitemizde böyle bir bölümün eksikliğini hissettiğim için trekrar rica ettim,,karar sizlerin yanlız sitede diğer konularda paylaşımlar çok güzel eminim bundada öyle olacaktır diye düşünmüştüm ..

evet haklısınız hassas bir konu taktir sayın adminin...

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Aslında bu konuda ben çok hassas olduğum için böyle bir kategori düşünmüyordum. Fakat üyelerimizin anlayışlı insanlardan oluştuğundan da herhangi bir şüphem yok. Bahsettiğiniz kategoriyi şahmaran arkadaşım ekledi.

Lütfen bu kategorideki mesajlarımızda hiç bir toplumu ya da kişiyi rencide etmemeye çalışalım.

İyi paylaşımlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar