Ölüyorum Yardım Edin :(

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
33
Konum
İzmir/ Tokat
Artık çaresizlikten ölüyorum hatta kahroluyorum hayatımın belkide en mutlu geçmesi gereken zamanlarını hüzün ve acı ile geçiriyorum.Öyle boşluklardayım ki tahmin bile edemezsiniz.Bazen diyorum ki öldür kendini kurtul..Ben bu yaşta bu kadar sorunla baş edemiyorum yok deniyorum ama olmuyor.Biliyorsunuz canlarım Ahmetle 3 yıldır birlikteyiz çok sorunlu bir ilişkimiz var ama sorunların ana kaynağı ne ben ne ahmet.Yani bizim herşeyimiz çok şükür yolunda ama sadece bir tek yolunda olmayan şey aileler.
Herşeye iyi niyetle yaklaştım ve defalarca bana yapılan yanlışlara rağmen onlara bir şans verdim.Fakat artık iyi niyetimin kullanım süresi doldu artık taşmış bir vaziyetteyim.Ya bu insanlar gerçekten sorunlu ya da ben takıntılıyım..Ama artık dayanamıyorum ya oturup anlatmazsam bana yapılanları şuracıkta öldüreceğim kendimi

* İzmire ilk geldiğim hafta bilmediğim için buraları misafir ettiler 2.gününde sabah uyandığımda mutfakta konuşma seslerini duydum.Ben namussuzmuşum ahmetin kucağına oturuyormusum.Yuh dedim yahu ben terbiye görmüş insanım değil kucağına oturmak aile içerisinde ben ahmetin elini bile tutmam.Neyse efendim sonra konuşmaya devam 2 saatlik yola eşyalarım tasınacak vay efendim neymiş oraya kadar araba benzin yakacak Ahmetin abisi Ö. delimiymişte bana evlerindeki kullanmadığı televizyonu veriyormuş.Bunları duydum yerimden kalktım ve ahmeti uyandırıp kalk gidiyoruz dedim durumu anlattım beni zor zapt etti.Sonra ben evime yerleştim ve görüşmedim kendileri ile o gün ahmet yanıma geldi annesi aradı sesi açtım dışarı verdim.Bana demediği kalmadı.Ve bir kez olsun bağırmadan sakince konuştum..Torunlarını dahi ağzına aldı. Ve ahmet eve dönünce demiş ki senin özge bana bağırdı çağırdı küfür etti.Ahmette ona utanmıyormusun yalan söylemeye koskoca kadınsın anne demiş..Neyse işte bu konuda annemler araya girdi yalvar yakar affettim.

* Yeni gelin namzetleri ile bunların arası sıkı fıkıydı..Bende yeni geldiğim için yalan değil biraz soğuktum aslında soğukluk kelimesi sessizdim çekiniyordum herseyden bunlar tuvalete bile birlikte gidip geldiler.Canım gelinim canım annem modları anlayacağınız bir günde ahmet beni aldı balıkçıya götürdü size soruyorum ya bir balık ekmek ne kadar pahalı olabilir ? Gelin hanım resimlerimizi göstermiş ..Onun lafı edilmiş babası para istemiş o da dükkanı açalı 2 ay oldu nasıl para veriyim kendimi toplayamadım demiş.O da tabi karılara kızlara yedirirsen kalmaz demiş.Buldun bir tane alevi kız besleme gibi doyur demiş.Kavga büyümüş bu sohbetten sonra 1 ay sürmeden düğünleri oldu ortanca abisinin ve düğünün 1. haftası ben içli dışlı olamam ailelerle deyip altınlarıda aldı ve kaynana ile kayın pederi kapıdan kovdu.Takdiri ilahi işte.

* Asıl olayda baharın başlangıcında oldu ama bu kavga ciddi bir boyutta oldu ilk kez susmadan cevap verdim annem memleketten geldi.Yanıma ziyarete kafa dinlemeye işte kaynanacık bununla buluşmak konuşmak istemiş araları iyiydi taki o zamana kadar annem gitmiş hep birlikte oturmuslar yemekler yemişler felan malum çalışıyorum o günde geç gelecektim geç dediğim 10 gibi işte lanetler olsun bir haber aldım annem hastanelik olmuş bana mide spazmı dediler ertesi gün oldu annem memlekete dönecekti kalktık dolmusta yan yana gidiyoruz annem basladı anlatmaya..1 gün kaldım burnumdan geldi.Neler neler söylediler hakkında neymiş ben Ahmetle dükkanda kalıyormusuz yatıyormusuz.Ben okula gitmiyormusum yani aklınıza gelebilecek bir sürü şey ve işte o an delirdim ve dedim hepinizin Allah belasını versin.Ahmete anlattım annemi aradı binlerce kez özür diledi ..Kadın meğer sinir zafiyeti geçirmiş..Allahtan bana inanıyor annem ..Bana dedi ki kızım ben söylenilen laflara değil kadına tahammül edemedim dedi.

Ve aradan zaman geçti 3 haftayı geçti ben telefonlarını dahi açmadım bir gün dükkana geldi nezaketen hoşgeldin dedim..Müşteriler çıkınca açtı ağzını yumdu gözünü bende dedim söylediklerin bitti mi ?
Ben İzmire geldim geleli köstek olmaktan başka ne yaptınız.Benim annemi dolduruyorsun bana karşı madem beni bu kadar çok seviyorsun hakkımda ters gördüğün birşeyi benimle paylaşabilirsin hatam varsa düzeltirim bunu dedim.Söylermisin ben ne zaman kalmısım dükkanda nasıl kalabilirim dedim.Neymiş görmüşler.Yahu yanımızda mı yatmışlar ortamıza mı almısız..Sonra çirkinleşmeye başladı muhabbet bana İzmirden gideceksin burada istemiyorum seni görmeyeceğim dedi bende öyle mi siz istediniz ya ben hemen giderim dedim.Yıllırca sustum ama ilk kez o zaman konustum..Geldiğimden beri yaşattıklarınız yeter beni anne doğurdu sen nasıl oğluna düşkünsen benimde annem bana düşkün..Yok neymiş annem hemen konusulanları bana taşımış..Dayanamadım ve dedim ki o benim annem yahu beni doğurdu bir yanlışım olursa bunun bana hesabını sorar tabi ki dedim..Kalktı ayağa defol git dükkandan dedi tam elini bana kaldırıp iteleyecekti ki o zaman delirdim ben ve ÇEK O ELİNİ ÜZERİMDEN EVLADINI İLELEBET KAYBEDERSİN dedim hırslandı o lafa ağlaya zırlaya gitti dükkandan sonra da Ahmet geldi durumu anlattım bana tek dediği sana el kaldırdı mı dedi..Bende anlattım durumu bana hak verdi.Aradan saatler geçti ve Büyük oğlunu almış beni kovmaya gelmişler.
Muhabbeti hiç kesintisiz yazıyorum.

Ö.ABİ : Özge sen hangi hakla bu dükkanda duruyorsun ?
Ahmet: Sen hangi hakla bu soruyu soruyorsun ?
Ö.ABİ : Sen karışma..Annemin tek tırnağına laf getirmem sen kimsin ki laf ediyorsun anneme.
Özge : Benim kim olduğumun ne önemi var ? İnsanım ben tırnağını göstermeden önce farkında ol dedim.
Ö.ABİ : Evladını kaybedersin diye annemi tehdit mi ediyorsun sen dedi.
Özge : Söylediklerimin sadece burasından mı sorumluyum ?
Ö.ABİ : Sen hangi hakkı kendinde bulup öyle konusuyorsun.
Özge: Ben saygımdan susuyorum yeter beni deli etmeyin şu yıl oldu izmirdeyim türlü derdinizle uğrasmaktan yoruldum..Benim annem bile bana el kaldırmış insan değilken o kim oluyorda bana el kaldırıyor..Saygımdan sessiz sakin yoluma bakıyorum geliyorsunuz benden hesap soruyorsunuz..Benim ailemin bunlardan haberi yok ki dua edin de olmasın..
Ö.ABİ : Saygısızlık yapma.
AHMET: Kesin sesinizi ya dükkanıma gelmişsiniz karım olacak kıza hesap soruyorsunuz ben çocuk değilim 30 yasıma geleceğim bir kaç yıl sonra..Ulan anamın küs olmadığı uçan kuştan başka kim kaldı..Durup durup kıza her zaman laf sokuyor..Yediği iki lokma gözünüze batıyor..
ANNESİ: Anneyim hakkımı ödeyemezsin beni hasta ettin sen ahmet.
AHMET: Durup durup hasta ettin deme anne , ne zaman eve gelsem özge şöyle suratsız böyle yanlısı var niye bize gelmiyor gitmiyor diyorsun kız sıcak davranıyor terbiyesiz diyorsun..2 gelinini öve öve yükselttin de ne oldu birisi kapısından kovdu.
Ö.ABİ : Doğru konuş annemle.
Ahmet: Yalan mı söylüyorum..

Yani yaklaşık bir saat boyunca konustuk yani tartıstık yüzleştik..En sonunda Ö.ABİ. annemin yaşlılığına verin onun söyledikleride hoş şeyler değil sende haklısın dedi ve benden özür diletti yalvar yakar saatler sonra konu kapandı.Ve o gün bu gün hiç sorunsuz şekilde devam ettik gerçekten böyle içli dışlı sıkı fıkı annesi sarıldı öptü yani anlayacağınız bana mükemmel davranıyor Ö.Abi de öyle doğum günüme süpriz yapmalar hediye almalar sürekli beni memnun etmeye çalışmalar felan..İşte herşey böyle mükemmel giderken ip koptu ve 3. bir darbe geldi..

KAYINPEDER

Yahu ben sizin evinize gelmiyorum doğru düzgün sadece Ahmetle birlikte çalışıyoruz bu adam hayatınızda görebileceğiniz en sorunlu insan yaşındanmıdır bilmiyorum arada bir esiyorlar buna..Yani ağzının lafını bilmem ahmette herkeste aynı şeyi söylüyor bu yüzden söylediklerini ciddiye almıyorum..Son 2 haftadır bir durum var bu kafasında kurmuş tokata gelip beni isteyecekler..Okey tamam ama bakın duruma deli olmamak elde mi ? Neymiş bayramda izin almışmışta gidip isteyeceklermiş nişanıda araya sıkıstıracaklarmış eee dedim sonra ben orada kalacakmısım..Adam meğer burada ahmetle çalışmama tav oluyormuş elalem ne der diye yahu adam iş yerimiz 30 km uzakta başka semtte desem ki mahallede anlarım ama burda kimse kimseyi tanımaz etmez..Sana ne oluyorda kudurdun olduğun yerde..Bende bu sabah konuştum annesine dedim bakın dedim babam böyle birşeyi asla kabul etmiyor..Pazardan elmamı alacaksınız vs diye söylüyor.Bir kız istenirse bizim oralardan haber gönderilir müsaitse gidilir.Hiç sorma adabı yok.Ben ve ahmet nisanda olsun istiyoruz.Adam o zaman başınızın çaresine bakın ben hazırlandım daha izin alamam vs diyor..Ben dedim kayınvalideye ne yapmamı istiyor peki ? Nişan olursa olur olmazsa senin İzmir'de kalmanı istemiyor dedi..Bende şok oldum..Kime ne yahu kalırım kalmam.Bende dayanamadım açtım ağzımı beni gül yüzüme hasret olduğu için istemiyor nişan olursa buralardan giderim baba evinde beklerim diye istiyor dedim..Bir yere sığamadım kime ne zararım var dedim hüngür hüngür ağladım sabahtan beridir de çok kötüyüm.Yeter sıkıldım artık oturup saatlerce ağlamak istiyorum gözlerim şişti ağrıdan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..Yahu ben daha 22 / 23 yasında insanım bu kadar ne geliyorsunuz üzerime.

Allah sizi inandırsın eğer ahmete karşı en ufak sevgisizliğim olsa ilişkimi bırakır önüme bakardım. Ama ahmeti çok seviyorum onsuz yapamam o benim her zaman yanımda oldu eğer zaten destek olmasaydı kendime kıyardım.Biz kendi yağımızda kavrulup para biriktiriyoruz ki düğünümüzü yapalım kendimizi toplayalım ama yok.Bir türlü rahat bırakmıyorlar dayanamıyorum Kurban olayım söyleyin ben ne yapıyım bu durumda kendime mi kıyayım öldüreyimde kurtulayım mı kendimi ne yapayım ?
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Canım gülüm balım sakın öyle saçma sapan şeyler düşünme ya ne demek kıyarım kendime sakın çıkar onları aklından ailen var senin sakın bak attırtma tepemi değermi ya!

Valla güzelim aile ile olan diyaloglara sen girme o tarafla ilişkiyi Ahmet yürütsün. Hatta bence artık tamamen bırak bu saatten sonra düzelse de ne yazar senin için önemli olan Ahmet sonuçta o yamuk yapmadığı sürece diğerlerinin lafı vız gelsin tırıs gitsin afedersiniz var böyle öküzün altında buzağı arayan aileler bazılarına ciddi ciddi rahat batar işte senden saygılısını bulacaklarda adım atsan göze batıyor

Sen ailene bak çocuğa bak orada sorun yoksa kendi çizdiğiniz yolda gidin yazık ya çocukta arada kaldı şimdi kendi çocuklarını da hırpalıyorlar farkında değiller
 
OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
33
Konum
İzmir/ Tokat
Canım gülüm balım sakın öyle saçma sapan şeyler düşünme ya ne demek kıyarım kendime sakın çıkar onları aklından ailen var senin sakın bak attırtma tepemi değermi ya!

Valla güzelim aile ile olan diyaloglara sen girme o tarafla ilişkiyi Ahmet yürütsün. Hatta bence artık tamamen bırak bu saatten sonra düzelse de ne yazar senin için önemli olan Ahmet sonuçta o yamuk yapmadığı sürece diğerlerinin lafı vız gelsin tırıs gitsin afedersiniz var böyle öküzün altında buzağı arayan aileler bazılarına ciddi ciddi rahat batar işte senden saygılısını bulacaklarda adım atsan göze batıyor

Sen ailene bak çocuğa bak orada sorun yoksa kendi çizdiğiniz yolda gidin yazık ya çocukta arada kaldı şimdi kendi çocuklarını da hırpalıyorlar farkında değiller


Söylediklerine harfiyen katılıyorum canım o kadar detaycılar ki para muhabbetleri hayatımda yapmadım ama bu ailede bunlardan duydum..Bir insanın lokmasının sayıldığını gördüm..Yahu bazen ahmet üveymiyim acaba diyor kendine o kadar farklılar..Ben ne yapayım bilmiyorum midem ağrıdan çıkacak zaten en ufak strese dayanamıyorum..İnce ince laf dokundurmalarını hissediyorum susuyorum susuyorum ama insansın dayanamıyorsun ki bir yerde patlıyorsun..Vallahi şiştim
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Şu söylediğin şeylerin para muhabbetini etmeleri zaten garip yeri gelir sen birşey yaparsın yeri gelir oğulları yapar bunun listesini mi tutacaklar ne saçma iş gerçekten lokma sayma işine dönmüş yani

Stres yapma valla bak boşuna kendini üzersin hiçte bir işe yaramaz sen üzüldüğünle yıprandığınla kalırsın siz şimdi Ahmet ile oturup ne yapacağınıza nasıl bir yol izleyeceğinize karar verin geride kalanlarında lafına çok kulak asmayın. Ben diyorum bak bundan sonra sen hiç lafa girme tamamen çek kendini sonra ailende karşı tarafa köpürmeye başlar ki gerçi var ya baban biraz benim kafada galiba vurur masaya yumruğu görürler günlerini güzelde olur ama yok iki aile dalaşmasın şimdi çocuğa da bir antipatik olmasınlar
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Canım benim herailede olabilecek şeyler.
nk'minde dedigi gibi duymazdan gel alakadar olma gitme konuşma olsun bitsin.
Birde ahmeti çok seviyor olabilirsin ama kocanla deil ailesiyle evleniliyor maalesef.
Bu sorunların hepsi ömrün boyunca çıkacak karşına iyi düşün taşın gülüm sevgi karın doyurmuyor :utan:
 

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
canım once cana kıymayı kafandan cıkarıyorsun ne demek cana kıymak oyle sey mı olur herseyden once kendın onemlısın!!!

ıkıncısı bu adamın aılesı boyle bunu boyle kabul edıceksın sevıyorsan ayrılamıyorsan yapacak bırsey yok 3 maymunu oynayacaksın gormedım duymadım bılmıyorum hae zorla gozune sokucaklardır esın devreye gırecek bu durumda ayrıca dugun nısan vs ıslerını ya acsın annenle babanla konussunlar ya da alsınlar ogullarını onunla konussunlar kesınlıkle bu tur konularda muhatap olma sorarlarsa babama sorsanız daha ıyı olur de sahıpsız olmadıgını anlasınlar gelıp gıtmıyorum dıyosun zaten mesafeyı bıraz daha uzat ayda bırse 2 ayda bıre cıkar mesafeden herzaman huzur dogar ınan bana
sıcak davransan yalaka olursun yapmacık derler soguk davransan en fazla suratsız derler yalakadan ıyıdır
suan ahmetı hersekılde at onlerıne sevdıgınden zor gelecekdır ama bır yerde ogulları kıyamazlar ama el kızına bal gıbı de kıyarlar o yuzden cekınme
Rabbım yardımcın olsun canım bu ısler zor ne yazık kı aılelerı evlendırıyorsun bı yerde...
daha bunun dugun alısverısı var o zaman daha neler cıkıcak... ınsallah sorunsuz gecer hersey Rabbım ıslah etsın
 
OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
33
Konum
İzmir/ Tokat
Ahmeti ben çok seviyorum inanın onsuz olmaz hayatım..
Bu yüzden bende onları yokmuş gibi mi saysam bilmiyorum.Sabredeceğim evlenene kadar ama evlendikten sonra keser döner sap döner gün gelir hesap döner ama katı olacağım ben nisan'da istiyorum diyeceğim ve üzerine cümle kurmayacağım şimdi bunlar beni tek buldu sağdan soldan iğneliyolar.Ama yok o tavizi bir daha vermeyeceğim.
onların canı sıkılıyor diye keyfimi bozamayacağım.Yoksa sağlığımdan olacağım az kaldı.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Ya zaten eşin olacak adam iyi olsun tamamdır nerde öyle hem aile iyi hem çocuk iyi hem bilmem ne iyi öyle dört dörtlük biraz zor bu devirde :ne:

Sen net tavrını koru dik dur Ahmetle oturun karar alın bu böyle deyip devam edin yanınızda olmak isteyen olur olmak istemeyen karşıdan izler durur. Sinir bozucu lafları da hiç üstüne alma ne derler benim ayağımın altıda müsait başımın üstüde nerede duracağını sen belirle diye aynen o hesap iyi gitsinler sende iyi git ama köstek olunuyorsa da bir durun hele tavrın belirgin olsun yani
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Gülüm benim çok dolmuşsun sen kiyamam ben sana. Daha hayatının başındasin neler görüp neler yaşayacaksın var mi öyle hemen pes etmek. Aklıma ne geldi yazdıklarını okurken biliyor musun keşke başka bi şehre taşınma imkanınız olsa. Böyle senin için de Ahmet için de zor olacak belli. Bak bu dediğimi iyi düşünün canım madem ayrılmayı düşünemeyecek kadar çok seviyorsun o zaman al karşına konuş tanıdığı yardımcı olabilecek birileri de varsa onların yanında iş imkanı da bulabilir başka bi yer kiralayıp orda da yeni bi başlangıç yapabilirsiniz yoksa anlattığın kadarıyla size rahat verecek gibi görünmüyorlar.
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Canım öncelikle şunu söyleyim bu canıma kıyıcam lafını hiç sevmedim Allahın verdiği canı ancak Allah alır deme öyle kelimeler günah yaşadıklarını bir sınav olarak düşün ve dua et dua her sıkıntının anahtarıdır ablacım ve deki Allahım beni girmiş olduğum bu sınavdan alnımın akıyla çıkmamı nasip eyle ben yıllardır hep böyle dua ederim yaşadığım onca sıkıntılara onca göz yaşına dualara sığınarak Rabbime sığınarak aştım Ahmet in ailesiyle sorunlar yaşıyorsun eğer onu seviyorsan ailesinede bir nebze katlancaksın belliki aile seni sevmemiş ve istemiyor siz evlenmeden becerebilirsek ayıralım diye düşünüyorlar sen onları sabrınla yeniceksin güzelim bu noktada önemli olan Ahmetin senin arkanda olması sabırlı ol evlendikten sonra etkilerine göre tepki verirsin ha olmadı nekadar ekmek okadar köfte dersin arana mesafeyi koyarsın ama ne yaparsan yap benden sana bir abla tavsiyesi asla ve asla kardeş arasına girme kardeş candır nekadar birbirlerine kızarlarsa nekadar birbirlerine küserlersede küssünler en ufak birşeyde tekrar barışırlar ve bir kuvvet olurlar bunu yaşadığım tecrübelerden dolayı söylüyorum hayırlısıyla isteme olayınız ve nişanınız bir geçsin evlenin gerisi Allah Kerim ondan sonra hayatın akışına göre şekillendirirsin hayatını Allah yanında olsun canım ve dediğim gibi herşey dualarda gizli mutluluğuna gidicek anahtarın kilidi duadadır bolbol dua et bitanem:ask:
 
OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
33
Konum
İzmir/ Tokat

Dün konu bizdik doğal olarak aileler telefonla sürekli konuştular durdular bende sizin dediğiniz gibi hiç birşeye karışmadım yani etkisiz eleman oldum anlayacağınız dedim ne yaparsanız siz bilirsiniz.Annem aradı aksam onunla konuştuk.Bana dediklerini aynen aktarıyorum.

" Kızım bak böyle nişan düğün telaşlarında her zaman aileler arasında sorunlar olur sen hiç birşeye karışma planını programını yapsınlar madem bayramda istiyorlar buyursunlar gelsinler aradan çıkmış olur sizde eşyalarınızı almaya bir an önce başlamış olursunuz.Tamam istediğin gibi olmadı nişanın bizde böyle istemezdik ama nişan için canımızı sıkmayalım düğününde nasipse gönlünden ne geçiyorsa yaparsın " dedi.

Bende birşey demedim peki anne o zaman dedim.Ahmette öyle dedi madem iki tarafta istiyor anlaştılar hiç kurcalamaya gerek yok dedi..

Anlayacağınız olay şu anda tamamen çözüldü gün belirlendi bayramın 2.günü nişanım oluyor.Pazar günüde alışverişe gidilecek hiç birşeye karışmıyorum daha fazla sıkmayacağım kendimi baktım olmuyor bari keyif almaya bakıyım..Neticesinde Ahmetle nişanım olacak evliliğe bir adım daha ne olsun.:eek:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul

Anne doğru demiş evlilik öncesi ya baştan karışır ya sonradan bu kural gibi oldu :ne: Deokman ailene bayıldım he sen topu onlara at valla işler yoluna girer bak :)

Olay çözüldü ama yine de üzülmemek için adımları dikkatli at aile belli ki biraz sıkıntılı çok yüz göz olma söyleyeceklerin olursa sakince söyle çekil kenara polemik olmasın alışverişe ailelerle çıkacaksanızda bir kulağından girsin bir kulağından çıksın her kafadan farklı ses çıkar şimdi :)

Senin şöyle gülerken ederken mutlu düğün fotolarını görünce bende bir rahatlayacağım he ay ne çekti bu kız be oldum kaç zamandır :D
 
OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
33
Konum
İzmir/ Tokat
Anne doğru demiş evlilik öncesi ya baştan karışır ya sonradan bu kural gibi oldu :ne: Deokman ailene bayıldım he sen topu onlara at valla işler yoluna girer bak :)

Olay çözüldü ama yine de üzülmemek için adımları dikkatli at aile belli ki biraz sıkıntılı çok yüz göz olma söyleyeceklerin olursa sakince söyle çekil kenara polemik olmasın alışverişe ailelerle çıkacaksanızda bir kulağından girsin bir kulağından çıksın her kafadan farklı ses çıkar şimdi :)

Senin şöyle gülerken ederken mutlu düğün fotolarını görünce bende bir rahatlayacağım he ay ne çekti bu kız be oldum kaç zamandır :D

Hemde büyük eltim ve kaynanamla çıkacağız hiç karışmayacağım ne alırlarsa alsınlar..Yoksa olacağı yok canım :)

Valla boy boy fotoğraflarımı sergileyeceğim bende harbi ne çektim ya ama varya ben ne zaman rahatlayacağım biliyormusun evime adımı mı atacağım ya işte o zaman :ko
 

BAL KÖPÜĞÜ

Daimi Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
1.572
Tepki
1.559
Puan
113
Konum
ütopya
canım benim sen içine ata ata mahvolmuşsun
şu cana kıyma olayına da çok kızdım ne o öyle hemen cana kıyma
sevgi böyle işte zorluklar olmazsa aranızdaki bağ kuvvetlenemez:ask:
ahmet sana inanıyor ya boşver gerisini
kulağını tıka sadece duymak istediğini duy
yüzünden gülümseme eksik olmasın bitanem
kendine çok iyi bak
:eek:
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Haydi bakalım hayırlısı canım Allah tamamına erdirsin herşey gönlünce sıkıntısız geçsin sen herşeyin eniyisine layıksın :eek:düğünden önce boy boy ben nişan resimlerini bekliyorum canikom:eek::eek::eek:
 
OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
33
Konum
İzmir/ Tokat
canım benim sen içine ata ata mahvolmuşsun
şu cana kıyma olayına da çok kızdım ne o öyle hemen cana kıyma
sevgi böyle işte zorluklar olmazsa aranızdaki bağ kuvvetlenemez:ask:
ahmet sana inanıyor ya boşver gerisini
kulağını tıka sadece duymak istediğini duy
yüzünden gülümseme eksik olmasın bitanem
kendine çok iyi bak
:eek:


Canım hemde nasıl doldum bilemezsin vallahi zorluklar insanı çok fazla yoruyor ama yapılacak hiç birşey yok inan bazen bu yüzden önüne geçemiyeceksin özge bari duyma diyorum..

Haydi bakalım hayırlısı canım Allah tamamına erdirsin herşey gönlünce sıkıntısız geçsin sen herşeyin eniyisine layıksın :eek:düğünden önce boy boy ben nişan resimlerini bekliyorum canikom:eek::eek::eek:

Abloşum çekmem mi hemde en büyüğünden boy boy göreceksiniz kısmet olursa
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst