Olgun erkek genç kadin iliskileri

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105

Genç kadin, olgun erkekteki tecrübeye ve karizmaya hayran. Erkek ise, genç kadinin enerjisi ile adeta ikinci baharini yasiyor, olgun yasinda gençlik atesi ile dans ediyor. Peki bu dans, ne kadar sürebilir? Olgun erkek ve genç kadin beraberligi kalici olabilir mi? Erkeklerin bu tercihi simdilerde büyüteç altinda.

Hayatinin sonbaharina yaklasan bir erkek ve ilkbaharini süren bir kadin... Arkadas çevreleri, zevkleri, yasamdan beklentileri, hayata bakis açilari çok farkli. Erkek, kadinin neredeyse babasi yasinda. Ama çiftler birbirlerine deli gibi asik olduklarini söylüyorlar. Acaba bu mümkün mü? Neden olmasin? Yalnizca günümüzde degil geçmiste de, kirsal kesimlerde yasi ilerlemis erkeklerin genç kadinlari tercih ettikleri bilinen bir gerçek. Bu tercihin sebebi ise çok basit: ikinci bahari yakalamak. Bir erkek için yaslanmanin ve buna bagli fiziksel ve ruhsal problemlerin yarattigi çöküntüden kurtulmanin en iyi yolu genç, hayat dolu bir kadinla beraber olmak gibi görünüyor. Böyle bir birliktelikte erkek, gençligin o bas döndüren atesini, tazeligin büyülü kokusunu, hizli ve dolu dolu yasamanin tadini buluyor. Köylerde zorla evlendirilenler bir yana günümüzün modern kadinlari da kendilerinden büyük erkeklerle beraber olmaktan hoslaniyorlar. Çünkü yasitlannda bulamadiklari olgunluk ve tecrübeyi, görmüs geçirmisligi bu erkeklerde buluyorlar. Onlarin her konudaki tecrübelerinden yararlanmak son derece önemli ve cazip. Özellikle ilerlemis yasina ragmen formunu ve yakisikliligini koruyan, atletik yapili, hafif kir saçli erkekler genç kadinlarin favorileri... Seks ise olgun erkeklerin tercih edilmesi için en önemli sebeplerden biri. Genç bir adamin veremedigi zevk, yasatamadigi duygular ve tatmin, orta yasli bir erkek tara-findan, kadinlari daha iyi tanidigi ve bir kadini nasil mutlu edecegini daha iyi bildigi için kolaylikla verilebiliyor.

Ancak madalyonun bir de öteki yüzü var!
Olayin diger yüzünde ise ne genç kadinlar, ne de orta yasli erkekler tarafindan iliskinin basinda bunu göz önünde bulundurmuyor. Orta yasli erkekler yaslanmaya basladiklarinda kadinlarin genç kalmasi aralarinda büyük uyumsuzluklar ve sorunlar çikarabiliyor. Sonuç ise her iki taraf için de ayni: müthis bir hayal kirikligi ve mutsuzluk. Erkek, sevdigi kadinin hiçbir bakimdan ihtiyaçlarini karsilayamamanin ezikligini tasiyor, kadin ise erkegi sevse bile onun kendisine ayak uyduramamasinin ve kendi hayatini da olumsuz etkilemesinin sikintisini... Kadinlar barlara gidip sabahin ilk isiklarina kadar eglenmek isterken erkekler evde oturmayi tercih ediyorlar. Kadinlar sevismek isterken erkekler istemiyor çünkü fiziksel güçleri artik hiçbir "hizli" aktiviteye yetmiyor. Onlar artik olgun ve çekici bir erkek degil; genç, mutsuz bir esi ya da sevgilisi olan yasli ve yorgun bir erkek. Kisacasi genç kadinlarla onlari birer gençlik iksiri olarak gören erkekler arasinda güzel baslayan iliskilerin çok büyük bir kismi uzun vadede bozuluyor. Ancak surasi da bir gerçek: Her konu da oldugu gibi bu konuda da istisnalar var. Onlarin aralarindaki ask ve yas farkini, bundan kaynaklanan sorunlari bile bastirabilecek kadar güçlü hisler bulunuyor

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Arada çok yaş farkı olmadıktan sonra güzel; ama bazen dedeleri yaşındaki kişilerle evlenmiyorlar mı deli ve sinir oluyorum :hayir:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
dede torun durumu olmadıkca sorusuz ıdare edenler var ama 5 den fazlası benım ıcın buyuk yas farkı

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
bencede yas farkinin cok olmasi iyi degil, hem görüntü olarakta hos durmuyor :hayir:

kiraz

Aktif Üye
Tepki
175
Eşim benden 12 yaş büyük. Şimdilik bir sorun yaşamadık, inşallah ilerleyen yıllarımızdada yaşamayız.

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
benim eşimel aramızda 19 yaş fark var.Şuan 27 yaşındayım ve gözümü açtım onu tanıdım.Ondan asla vazgeçemem ne kadar çirkin ne kadar yaşlı olursa olsun ilerde.Şuan fit görünüyor hatta benden biel iyi durumda.Benden fazla bakıyor kendine ve çok yakışıklı ,samsun sahil güzeli olmama rağmen...yanında sönük kaldığımda oluyor ama yarışta etmiyorum yeter ki o iyi görünsün o iyi olsun mutlu olsun yeter bana

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Ve çokta zor evlendik çok mücadele ettik ailem önyargılı davranmıştı evde şiddet bile görmüştüm bu yüzden.Ön yargılı oldular ama şimdi benden çok seviyorlar eşimi.Görmeden biz keşke yargılamasaydık diyorlar ,ben kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum çünkü ve onu seviyorum o kadar çok mücadele ettiğim insan için neden yaşlandığı için sorunlar yaşayayım ki.

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Daha doğrusu ben ona aşık olduğumda onun ne yaşını biliyordum ne başka şeylerini.onun karakterini öğrenmek benim için çok daha önemliydi.zaten çokta yaş farkı olacağını düşünmüyordum onun yüzündende önemsememiştim aklıma bile gelmemişti.Yıllar geçti öğrenince şok geçirmiştim sen neden bana söylemedin diye kızmıştım konuşmamıştım aylarca.Baktım yapamıyorum geri dönmüştüm .

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Abla yaş önemli değil ki ben de kocamdan 1 yaş büyüğüm. İlk başlarda oda benden saklamıştı.O biliyordu aramızdaki yaş farkını ama hep ben den saklamıştı takiii birgün
nüfus cüzdanını istemiştim dalgınlıkla vermişti. Sonra o şoku atlatamadım bir süre... baktım o çırpınıyor bunu sorun etmiyorken ben neden bu kadar çok sorun ediyordum... Sevgi üstün geldi.. Hayat kısa ve güzel istediğin şekilde yaşamaya değer en doğru olanı yapmışsın.. Ömür boyu mutluluklar...

combine

Yeni Üye
Tepki
6
ben yaş farkı değil önemli olan benim kızım da kendinden 20 yaş büyük biriyle evlendi ama olmadı...Sanmayın ki sebep yaş farkı Allah insanı vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın diyorum başka da bir şey demiyorum:dertli::dertli::dertli:

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
Bende evlendim ama çok sorun yaşıyorum.Davuıl bile dengi dengine olması lazım aslında ama sevince insan önemsemiyor bazı şeyleri.O hep geçmişe bakıyor ben ise geleceğe ve anlaşmazlık oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar