Okuldayken Disipline Gittiniz mi ?

Okuldayken Disipline Gittiniz mi ?

• Kullanılan toplam oy
    22

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Direkten döndüm :cokkomik:

Sebepte çok komikti. Son sınıfın son zamanlarındaydık. Herkes gömleklerine imza,isim falan yazdırıyordu hatıra olsun diye. Tabii bizim okul müdürü de kızdı bu işe:dusun: Çağırdı odasına kızdı falan; son seneniz diye ceza vermiyorum dedi. Bu yüzden direkten dönmüşlüğüm vardır yani:dil:

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
ben gittim
sebep: sınıfta bi çocuk vardı psikoloji dersindeyiz hoca konu anlatıyo anlattıgı konuda yazılı olucaz bizim hocada yeni mezun söz geciremiyo
bu cocuk arkada hayvan sesleri cıkarıp duruyo 1 uyardım susmadı 2 uyardım susmadı not alıcam alamıyom 3. de uyardım bana dediki sana ne oluyo hocayla bi girdin cıktınmı var dedi tabi benim kan beynime sıcrad:bitter:ı cocugu aldım elime bi güzel psikolojisin yamulttum-kizgin sinirim gectiğinde gözümü bi actım disiplin kurulundayım allahtan sadece uyarmıslardı
bidaha cocuk dogrulamadı tabi bide bana asık olan bi cocuk vardı cıkıstada o yamulttu:cokkomik:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bi kaç kere müdür odasına gittim ama disiplin kurulu filan toplanmadı müdürbizim bi boş derste dedi ki ders işleyecez herkes gelsin tabi biz milleti ayarttık gelmeyelim boş ders yok yazacak değil ya filan tabi müdür sınıfa bi çıkıyo sınıf boş hepimizi topladı ertesi gün valla demediğini bırakmadı bağırdı çağırdı bin pişman olduk he:))

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.309
Ben de direkten dönenlerdenim :) ayrıca bir çok defa da müdürün odasında beklemişliğim vardır :D
Kardeşimle aynı okuldaydık kavga etmiş arkadaşıyla abiside (benden büyüktü) gelmiş kardeşimi kıstırmış köşeye garibim ağladı ağlıcak bende koştum gittim dövdüm çocuğu...:D (çocuğun burnunu kanatmıştım doktora yetiştirdiler hemen... elimin ağır olduğunu hep söylerler zaten:2:)... haklı olduğum için disipline vermedi hoca ama gözüm üstünde demişti :D buna benzer olaylardan dolayı bir kaç muhabbetimiz daha oldu müdürümüzle :lululu:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bizim sınıfça gitme gibi bi durumumuz olmuştu ama tek başıma hiç bişeyler karıştırmadım :hihi:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar