Öksürüğe Karşı Ayak Tabanına Vicks

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
çok ilginç. ablamda bugün yeğenime uygulayacaktı. bnede merak ediyorum doğrusu. yarın öğrenirim.

paylaşım için teşekkürler.

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Bunu yapacaktım; ama evde vicks yok:gitme:

Çin yağı ile yapsam faydası olur mu ki:dusun:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ilk defa duydum oglum biraz oksuruyo deniycem hemen,tesekkur ederim paylasim icin canim,,,,,,,,

Kariyer

Daimi Üye
Tepki
323
Hülyam dediğin gibi ayağımın altına sürdüm ve kalın çorap giydim yattım uyandığımda ateşim 38 çıkmıştı sanırım ateşimi çıkardı öksürüğümse hala devam ediyor köhh köhh köhhhhhh:aglayan:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Bak ya ,bende burdaki bilginin yalancısıyım :(
seninki biraz kuru öksürükten ileri bir şey galiba
geçmiş olsn

yalnızlık

Daimi Üye
Tepki
371
ben ilk defa duydum benim çocuklarda çok oluyor gece öksürükleri muhakkak deneyeceğim çok teşekkürler

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Ben de bana yollayan arkadaşımın yalancısıyım Kariyercim:(

Bende de kuru öksürük var ve de geçmiyor:( Şurup kullanıyorum ve de bal ile yapılan tüm karışımları yaptım. Gece de kalkıp çin yağı sürüyorum ayak tabanıma ve boğazıma biraz rahatlatıyor; ama zencefili eksik etme muhakkak kullan.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Arişim geçen gün söylemiştim sana ben ama buradan da yazayım Suna ablamın tavsiyesi..
Kuru öksürük için:
Elma,kayısı ve tarçını kaynatıp,içerisine balı karışıtırıp sıcak sıcak içiyorsun.
Bu karışımda inanılmaz iyi geliyor.

Birde benim bir buluşum var.
Bu bildiğimiz naneli olips şekerlerden ağzıma bir tane atıyorum,hem nefesimi açıyor hemde öksürğüm bir nebzede olmuş diniyor.
Şifa olur inşallah.

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Şahmarancım,

Elma, kayısı, tarçını birazdan yapacağım.:eek:

Olips yatak başucumda gece nöbetim geldi mi hemen atıyorum:D:D Var ya baldan dolayı yakında top gibi yuvarlancam:gul: Bir kavanoz bal bitirdim:bayil:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Tamam bidenem sürmeyeyim ben vicks. Sadece burun ve boğaz kısmıma sürerim. Öyle birşey ki gece nöbete sokuyor insanı. Ses desen hiç yok. Konuşamıyorum. :cokkomik:

Kariyer

Daimi Üye
Tepki
323
Ben de bana yollayan arkadaşımın yalancısıyım Kariyercim:(

Bende de kuru öksürük var ve de geçmiyor:( Şurup kullanıyorum ve de bal ile yapılan tüm karışımları yaptım. Gece de kalkıp çin yağı sürüyorum ayak tabanıma ve boğazıma biraz rahatlatıyor; ama zencefili eksik etme muhakkak kullan.

Arinacımm olsun canım benim denemiş olduk aklımızda kalacağına varsın ateşimiz çıksınnn:cicikadin:

Kariyer

Daimi Üye
Tepki
323
Viksi gece yatarken bir gece göğse, sonra ki gece sırta sürün daha güzel etkisini gösteriyor annem küçükken hep böyle vikslerdi beni:)

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Arinacımm olsun canım benim denemiş olduk aklımızda kalacağına varsın ateşimiz çıksınnn:cicikadin:

:D:D:D

Canımcım,

Ben 2 gündür boğazıma, göğsüme ve burnuma sürüyorum. Az faydası oldu:) Hoş halen öksürüyorum; ama sesime kavuştum:D:D

Birde şurubum bitti; ama artık devam etmeyeceğim yeni bir şurup alıp. Ballı karışımlarıma devam edeceğim. Aslında en güzeli çivi çiviyi söker hesabı dondurma yemek ama :) Neyse diyorum:cokkomik:

melek25

Daimi Üye
Tepki
1.542
:D:D:D

Canımcım,

Ben 2 gündür boğazıma, göğsüme ve burnuma sürüyorum. Az faydası oldu:) Hoş halen öksürüyorum; ama sesime kavuştum:D:D

Birde şurubum bitti; ama artık devam etmeyeceğim yeni bir şurup alıp. Ballı karışımlarıma devam edeceğim. Aslında en güzeli çivi çiviyi söker hesabı dondurma yemek ama :) Neyse diyorum:cokkomik:

ben de 1 haftadır öksürüyorum ve dondurma yemeye ısrarla devam ediyorum arinacım

üzerine de 1 bardak sıcak su tamamdır :D

dondurmaya dayanamıyorum ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar