Okan seneye atv’de jüri üyesi

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Okan seneye atv’de jüri üyesi

attachment.php

HT MAGAZİN / RAHŞAN GÜLŞAN

Haber cumartesi günü Twitter’a bomba gibi düştü. Armağan Çağlayan, kendisine ait hesaptan “Okan seneye atv’de” diye yazınca hemen sarıldım telefona. Çünkü bu çok radikal bir hareketti. Üstelik Kanal D için önemli bir ekran yüzünün kaybı anlamına geliyordu. Ancak haber gerçeği tam olarak yansıtmıyormuş. Okan Bayülgen gelecek yıl Kanal D’de programlarını yapmaya devam edecekmiş. Ama atv’de ‘Kısa Kes’ isimli bir yarışma programında hem sanat yönetmenliği hem de jüri üyeliği yapacakmış. Yarışmanın formatı da hayli ilginç.

Sosyal medyanın ağırlıklı olarak kullanılacağı yarışmada bu platformlarda paylaşılan özgün kısa filmler yarışacakmış. Yarışmanın amacı internette hazırladığı ‘Kızsız Adam’ videosuyla hem Issız Adam filminin yönetmeni Çağan Irmak‘ın dikkatini çeken hem de sonrasında televizyonda program yapmaya başlayan Hayrettin Karaoğuz gibi isimleri keşfetmekmiş. Yarışmada Okan’ın yanında jüri üyeliği yapacak olan tek kesinleşmiş isim ise Hıncal Uluç’muş. Diğer iki jüri üyesinin kadın olması düşünülüyormuş. Şimdilik Okan cephesinden haberler bu kadar dostlar.

Ekli dosyalar

• 637317_detay.jpg
    637317_detay.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 91
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Hincal Uluc´u okuyunca bende olmasaymis dedim. :cee

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Okan ın kendini beğenmiş hallerine sinir oluyorum. Heran herkesi aşşağılama hissiyatı içinde garip bi kişilik.. Mütevazı hallerini hiç göremedim bugüne kadar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar