Ok Gibi Kirpikler İçin...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Muhteşem bakışlara sahip olmak… Hem de çok uğraşmadan, fazla süslenmeden, makyaj malzemeleri içinde kendini kaybetmeden…

A21FA187A9D9BB4086781BE7b.jpg

Muhteşem bakışlara sahip olmak… Hem de çok uğraşmadan, fazla süslenmeden, makyaj malzemeleri içinde kendini kaybetmeden… Kimi kadınlar gözlerine hiçbir şey sürmeseler bile sadece maskarayla muhteşem bakışlara sahip olabiliyor. Kozmetik sektörü çok büyük bir hızla büyüyor ve her gün kadınları daha da güzelleştirmek için yeni ürünler piyasa çıkıyor. Yüzünde herhangi bir renk kullanmadan büyülü bakışlara sahip olmak isteyenlerin vazgeçemeyeceği ürün maskara. Doğru ürünü seçip, doğru bir şekilde uygularsanız mucizeler yaratabiliyorsunuz. Piyasada her isteğe göre farklı özellikte maskaralar bulunuyor. Waterproof (suya dayanıklı) maskaralar, gözlerinin altında maskara akmalarından hoşlanmayanların gözdesi. Hacimli rimeller ise gözlere daha derin bir bakış kazandırırken kirpikleri olduğundan dolgun göstererek takma kirpiklerin ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Bunların dışında besleyicili maskaralar, kirpiklerine özen gösteren kadınlara cazip gelirken içindeki vitaminler sayesinde kirpiklerin dökülmesini engelliyor, beslenmesini sağlıyor. Maskaranızın kalıcı olması için sürmeden önce kirpiklerinizi fırçalayıp bir pamuklu çubuk yardımı ile hafifçe pudralayın. Gün boyu tazeliğini koruduğunu göreceksiniz. Maskaranız göz kapağınıza bulaştığı zamansa kuru bir pamuklu çubuk ile lekeyi çıkarmaya çalışın, çok inatçıysa, pamuklu çubuğun ucuna hafifçe fondöten sürüp üzerini kapatın. Sonuç, çok çarpıcı...

Alıntıdır!

G

guzelcem

Misafir
Benim kirpiklerim de uzun ve gösterişlidir:dil: emeğine sağlık canısı.:eek:

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
BENİM KİRPİKLERDE TÜY GİBİ.:kizdim:AMANNNN UZASIN DİYE AYLARDIR NE YAĞLAR(HİNT YAĞI BADEM YAĞI)SÜRDÜM BANA MISIN DEMEDİ . BENDE RİMELE DEVAM DEDİM. İMRENİYORUM VALAL UZUN ,GÜR KİRPİKLERE.-hmm-hmm-hmm

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
vallaha benim kirpiklerimde hem az hemde dökülüyor kendimi paraladım yenileri çıksın diye ama nafile nerde şimdi diceksinzki bu yaştan sonra napacan ama güzel görünmek istiyorum ne yapayım::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Bı kırpık var kı gorme gıtsın bende:sigara:

Zamanında gızlı gızlı sıgarayı ocakdan yakacam dıye kırpıklerımınde canını okumusdum.

Sonra hıc bı zaman uzun kırpıklerım olmadı ama pudra rengınden dolayı ıyı fıkır sonucundan emınım.

Bende yaklasık bunun gıbı bısey yapıyorum.Far surerken kırpıklerıme de dokulmasıne onların da farlanmasını saglıyorum.Sonra maskarayı surunce aynı etkı hemen hemen oluyor.

Gelınımız benı ılk makyajsız gordugunde "abla kırpıklerıne nolduu" dıye hayrete dusmusdu.Cunku makyaj yoksa neredeyse bende kırpıkde yok:gul:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.924
Bebekim dilimin uzunlugu aşikar zaten :gul:soylemeye gerek bıle duymadım :ayna:

Bu gece tırmalayacagım kurasından sen cıkmadın kı kacma gel senı tırmalamıycammm:sigara:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
. Maskaranız göz kapağınıza bulaştığı zamansa kuru bir pamuklu çubuk ile lekeyi çıkarmaya çalışın, çok inatçıysa, pamuklu çubuğun ucuna hafifçe fondöten sürüp üzerini kapatın. Sonuç, çok çarpıcı...

bu fikir iyiymiş. devamlı sürerken bulaştırırım. çıkarmasıda zor olur...deneyeceğim bunu. teşekkürler.

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
. Maskaranız göz kapağınıza bulaştığı zamansa kuru bir pamuklu çubuk ile lekeyi çıkarmaya çalışın, çok inatçıysa, pamuklu çubuğun ucuna hafifçe fondöten sürüp üzerini kapatın. Sonuç, çok çarpıcı...

bu fikir iyiymiş. devamlı sürerken bulaştırırım. çıkarmasıda zor olur...deneyeceğim bunu. teşekkürler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar