Ofis Şıklığı Nedir?

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
VEzdrR.jpg


Günümüzde kadınlar arasında yaygın olan ve adeta yeni moda akımı olarak görülen bir “ofis şıklığı” gerçeği vardır. Peki, nedir bu ofis şıklığı? Sadece ofise giderken giyilen ve başka hiçbir yerde giyilemeyen bir kıyafet grubu mu var?

Elbette hayır, ofis şıklığının asıl anlamı ofis ortamında çalışan kadınların her daim şık ve bakımlı görünmesidir. Yani öylesine giyilmiş bir etek ve gömlek yerine, alt bedenini tamamen saran diz altında bir kalem etek giymek üzerine yine dar ama şık bir bluz giyip, gösterişli takılar takmak sizi oldukça bakımlı gösterebilir.
Şıklığınızı Ayakkabılarınızla Tamamlayın
Gündüz şıklığı adına yakışır şekilde giyinmek zaten ofis şıklığını yakalamanızı da sağlıyor. Tabii yaptığınız kombinlerin altına giyeceğiniz ayakkabılar da önemlidir. Sonuçta şıklık bir bütünse, her şeyin tamam olması şarttır ve kombini tamamlayan bir ayakkabı giymediyseniz tamam olmanız mümkün değildir.

Topuklu ayakkabıyı dışarıda kullanma konusunda bir sıkıntınız varsa, yedek ayakkabınızı ofisinizde bırakabilir, sabah geldiğinizde ayakkabınızı değiştirebilirsiniz. Merak etmeyin bu durum şıklığınıza gölge düşüremez.

nENnOa.jpg


vZN9jD.jpg


1NZ5Jb.jpg
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 0

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst