"O temiz bir beyefendi"

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
"O temiz bir beyefendi"

megastarkututt.jpg

Megastar Tarkan’ın kokain kullandığı iddiasıyla gözaltına alınması sanat dünyasında deprem yarattı. Ünlü isimler yaşanan bu şok gelişmenin ardından Tarkan’a destek verirken, konuya dair fikirlerini de dile getirdi. Önceki gece HT Magazin objektiflerine takılan Bülent Ersoy, Kenan Doğulu ve Orhan Gencebay, Tarkan’ın bir an önce sahneye ve müziğe dönmesini temenni ettiler.

"O temiz bir beyefendi"

Bülent Ersoy: “Bir starın böyle şeylerden medet ummasına karşıyım. O temiz bir beyefendi. Bence bu olaya çevresi ve yapay dostlukları neden olmuştur. Kimseyi öldürmemiş, temin de etmemiş. Bülent Ersoy, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Tarkan gibi isimler böyle maddelerden güç almaz. Biz zaten çok güçlüyüz”...

‘Kariyeri etkilenmez’

Kenan Doğulu: “Tarkan’ın gözaltına alınmasından dolayı çok üzgünüm. Bence ortada talihsizbir yanlışlık var ve en kısa zaman da düzeleceğini düşünüyorum. O bir megastar. Bu tarz olayların kariyerini etkileyeceğini sanmıyorum. Umarım en kısa zamanda normal hayatına geri döner’’...

‘Önemli olan yanlıştan dönmek’

Orhan Gencebay: “Duyduklarıma çok üzüldüm. İnşallah bir yanlış anlama vardır. Ben Tarkan’ı hem insan olarak hem sanatçı olarak çok severim. İnsan yanlış yapabilir. Önemli olan yanlıştan dönmektir”...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
bu habere bende çok üzülmüştüm umarım normal hayatına çabuk döner dicem ama deniz sekiyide baz alırsak epey yatarmı dersiniz
ve şunuda belirtmek isterim ki tarkana hiç yakıştırmadım doğrusu onlar sanatçı olarak halka maaal olmuş biriyse örnek deolmalılar bence bu hiç olmadı tarkan sana hiç yakışmadı

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
tarkan a hiç yakıştıramadım sonuçta suçluysa çeksin cezasını bırak satıcılığı kullanması bile çokk yanlış bir örnek:bayil:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
alıyoruz kasetlerini cd lerini bizden kazandıklarını gidip eroinlere yatırıyorlar
yapsanıza hayır fakirlere yardım
birde sanatcı olacaklar yazık çok yazık
hangi sanatçı kazandıklarının yarısını fakire fukaraya yardım etmiş harcamış
ben adalet olsaydım bunları
ömürlerinin sonlarına kadar içeride tutardım cezalarını çeksinler

gulbeseker

Aktif Üye
Tepki
133
çok yanlış ama malesef ki gençler bunları örnek alıyorlar...
yazık valla ya
çok para ve şöhretin huzur getirmediği belli oldu yine...
huzur, kazandığını sevdiklerin ile birlikte Allah yolunda harcamaktır... eroinin kokainin verdiği yalancı mutluluklarda huzur bulunamaz... ama ona vereceği parayı bir fakirin zor durumunda ona yardım etseydi yada bir çocuğun okul masraflarını karşılasaydı onun vereceği huzuru ömür boyu içinde hissederdi... ve yardım ettikçe huzuru artar arttıkça daha çok insana yardım ederdi...
ne olacak kolay kazandıkları parayı kolay yerlere harcıyorlar...
sonrada tutuyor 60 tane avukat serbest kalıyor...
öbür taraftan da adam kör ve felçli 45 lira borcu yüzünden hapisde yatıyor...
açlıktan ekmek çalan hapiste yatıyor...
evi dükkanı soyulan, hırsız yakalansa dahi bi şey yapamıyor hayatı perişan oluyor...
bu böyle işte parası olan düdüğünü borazan gibi öttürüyor...
helede böyle sanatçılara çanak tutan onları acınacak durumdaymış gibi gösteren medya şakşakcılarına acayip kızıyorum...
sinirden kendi kendimi yiyorum...
şuç işlemiş işte kokain kullanmış
şuçu işleyen kim olursa olsun aynı cezayı almalı...
o sanatçı bu bakan veya oğlu ama bu gariban ... yok öyle ayrı gayrı...
kim aynı suçu işlemişse cezası hep aynıdır...

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
tarkanda olsa
cezasini cekmeli
her koyun kendi bacagindan asilir
arkadas kurbaniymis
cevre kurbaniymis anlamam
kac yasina gelmis bi adam sonucta

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar