Nuxe Altın Yağı: Huile Prodigieuse Or

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
nuxe_huile_prodigieuse_or_gunes_yagi.jpg


Nuxe’un eczanelerde satılan Huile Prodigieuse Or yağı, bu yaz için aradığımız her şey olabilir. İster beyaz, ister çikolata bronzluğunda olun, bu kuru yağ cildinize doğal, çok hafif, oldukça nefis bir altınımsı ışıltı katıyor, kusurları da hafifçe belirsizleştiriyor. Sadeliği sevenler “hafif”in ne anlama geldiğini iyi bilir: sim çuvalına girmiş gibi görünmeden parlamak! Plastik gibi değil, sağlıklı görünmek.

Nuxe’un altın yağı, sadece ışıltı katmakla kalmıyor, cildi besleyip yumuşatan değerli bitkisel yağlardan oluşan bir kokteyl (Sarı Kantaron, Badem, Kamelya, Hodan, Fındık) ve E vitamini içeriyor.

Saç, vücut ve yüze uygulanan bu bronz görünüm sağlayan yağ, hareket ettikçe parlaklığını yayıyor. Her yaşa gidecek bu ödüllü ürün bronzluğun yeniden moda olduğu bu yazın trendi ürünlerinden olacağa benziyor.

Nuxe Huile Prodigieuse Or
Fiyat: 50ml 45-55 YTL arasında değişiyor
 

peri_kizi

Daimi Üye
Katılım
26 Eylül 2008
Mesajlar
563
Tepki
292
Puan
63
Konum
france
bende var kullaniyorum,cilt besleyici ozellikte ama ciltte cok parlamiyor... yazilan gibi oldukca hafif, belli belirsiz :)
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
NUXE`ün kült ürünü Huile Prodigieuse Çok Amaçlı Kuru Yağ ile şimdi siz de altın ışıltısını cildinize ve saçlarınıza taşıyabilirsiniz.

Fransa’da 2009 yılın ürünü seçilen ve yaratıldığı günden beri markanın en çok satan ürünü olan Huile Prodigieuse’ün hem normal kuru yağ formülü hem de altın parıltıları içeren Huile Prodigieuse OR formülü bulunuyor.

attachment.php


Göz kamaştıran, ışıltılı güzellik...

Yaz güneşini kıskandıracak altın ışıltısını güzelliğinize yansıtmaya hazır mısınız? NUXE Huile Prodigieuse Or Altın Parıltılı Çok Amaçlı Kuru Yağ ile şimdi bu mümkün... Tüm cilt ve saç tipleri için uygun olan NUXE Huile Prodigieuse Or, içeriğindeki altın ışıltısı veren parçacıklarla cilde doğal ve orijinal bir parlaklık veriyor. İster beyaz tenli ister esmer ya da bronz olun, cildinizin doğal güzelliğini ışıltıyla ön plana çıkararak sağlıklı görünmesini sağlıyor. Işıltılı etkisini saçlarda da gösteren ürün, cildi ve saçları besliyor, yumuşatarak onarıyor.

Doğal formül ile ekstra bakım...

%30 oranında değerli bitkisel yağlardan oluşan, ayrıca E vitamini içeren NUXE Huile Prodigieuse Or, %95,9 oranında doğal içeriğe sahip. Ürün, formülünde bulunan 6 değerli bitki yağı (Borage, St. John’s Wort, Badem, Kamelya, Fındık ve Macadamia) ile oluşturulan özel kokteyli ile cildi ve saçları besleyerek ekstra bakım gerçekleştiriyor. Kamelya çiçeği ile cildinize ve saçınıza hoş bir koku verirken, kuru bir yağ olduğu için kullanım sonrası rahatsız edici ıslaklık ya da yağlı bir his bırakmıyor. Ayrıca koruyucu ve silikon gibi maddeler de içermiyor.

“Doğadan Gelen Güzellik” felsefesi ile ürünlerinde nadir bulunan, değerli botanik içerikler kullanarak dünya kozmetik trendlerini yeniden belirleyen NUXE’ün Huile Prodigieuse Or ürünü ile siz de yaz boyunca plajda ya da gece eğlencelerinde güzelliğin altın ışıltısıyla parıldayabilirsiniz.

Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • nuxe-cilt-sac.jpg
    nuxe-cilt-sac.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 58

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bundan annemde var. Bende arada kullanıyorum. Harika bir ürün, pigmentleri de çok güzel. Işıl ışıl parlıyorsunuz :eek:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Nuxe markasının komple seti var annemde. Bende cilt bakım ürünlerini kullanıyorum. Güzel bir marka :eek:
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Olabilir canım. Sadece eczanelerde satılıyor, dermokozmetik bir ürün zaten :eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst