Nuri (Kanald)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx

Nuri

İki medeni insan gibi
Yakında

Leyla ile Nuri, İzmir Alaçatı’da büyümüş, daha çocukken birbirlerine aşık olup, büyüyünce de evlenip, üstüne de biri kız, biri erkek iki çocuk sahibi olmuş, mutlu bir çifttirler. Ta ki, Nuri, günümüzün en amansız erkek hastalıklarından olan “Azgın Teke Hastalığı” na yakalanana kadar.

Nuri (Oktay Kaynarca), Alaçatı’ya surf yarışması için gelen 21 yaşında genç bir kıza gönlünü kaptırıp, onunla evlenebilmek için 21 yıllık karısı Leyla’yı (Meltem Cumbul) boşayınca, ortalık karışıyor.

Boşandıktan sonra Nuri’yi bir daha görmemek için doğup büyüdüğü evi terkedip İstanbul’a yerleşen Leyla, kızı Kumru’nun söz töreni için bir günlüğüne Alaçatı’ya dönmek zorunda kalınca; herkes, Leyla’nın Nuri’ye nasıl davranacağını merak ediyor. Ama asıl sürpriz; Leyla, İstanbul’a geri dönmekten vazgeçip, Nuri’nin işlettiği Nuri Palas’ın karşısındaki evini bir cafe’ye çevirmeye karar vermesiyle ortaya çıkıyor. Leyla, Nuri’den almak istediği bütün birikmiş intikamlarını, onun cafesini ve otelini iflas ettirerek almayı düşünüyor.

[DM]video/xgluuj_nuri-1-bolum-fragman_shortfilms[/DM]
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
670341340540.jpg

Bu dayak 'Çakır'ı silecek

Oktay Kaynarca, yeni dizisinde neden dayak yediğini açıkladı: Bunu özellikle istedim. Hayat boyu 'Çakır' olarak kalamam!

EFSANEYİ BİTİRECEK!
'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Çakır' karakteriyle efsane olan Oktay Kaynarca "Artık yeter!" dedi. Yeni dizisi 'Nuri'de eşinden dayak yiyen kılıbık bir adamı canlandırdığı için hayranları tarafından eleştirilen ünlü oyuncu, bundan sonraki amacının 'Çakır' efsanesini yıkmak olduğunu açıkladı.

OYUNCU RİSK ALMALI
'Nuri' için gelen tepkileri "Zaten benim istediğim de buydu!" diye memnuniyetle karşıladığını söyleyen Kaynarca, artık hayran profilinde 'Çakır' fanatiklerinin olmaması için çaba sarf edeceğini söyledi ve ekledi: "Bir oyuncu daima risk almalı, değişmelidir. Hayatım boyunca 'Çakır' olarak kalamazdım!"

Çakır,Pusat'ı nasıl buldu?
Kurtlar Vadisi fanatikleri, Çakır'a (Oktay Kaynarca) kırgın... Fan sitelerinde "Sen kadınlardan dayak yiyecek, kılıbık bir adam mıydın?" diye yazıp duruyorlar. Malum, Oktay Kaynarca, Kanal D'nin yeni dizisi Nuri'nin fragmanlarında Meltem Cumbul'dan bir araba dayak yiyordu. Ve o Çakır ki, dizide öldürülmesinden sonra ardından cenaze namazı kılınan tek karakter olarak televizyon tarihine geçmişti. Oktay'ı arayıp "Ne diyorsun bu olup bitene?" diye sordum. "Zaten benim istediğim de buydu" dedi. Üzerine yapışıp kalan Çakır karakterinden kurtulmak için kontra bir role soyunduğunu, artık izleyici profili içinde Çakır fanatiklerinin yer almaması için çaba sarfettiğini söyledi. "Bir oyuncu risk almalı, değişmeli, yeni şeyler ortaya koymalı. Hayatınız boyunca Polat, Memati, Çakır olarak kalamazsınız" diye de ilave etti. Oktay Kaynarca'ya, diziye yeni dahil olan Süleyman Çakır'ın oğlu Pusat'ın (Görkem Sevindik) performansını nasıl bulduğunu da sordum, anlattı: "Ben onu bıraktığımda 7 yaşındaydı. Şimdi en fazla 14 yaşında olması lazım. Ama gördüm ki maşallah 25 yaşında bir delikanlı. Diğerleri ise Benjamin Button gibi geriye doğru yaşlanmışlar. Bir de onca yıl yurt dışında yaşayan bir gencin, nasıl bu kadar kusursuz Türkçe konuştuğunu ve babası gibi her türlü mafya raconunu nasıl ustalıkla kestiğini merak ettim doğrusu. Genç oyuncu arkadaşımız, mimik ve hareketleriyle kendini Süleyman Çakır'a benzetmeye çalışıyor. Ama tahminim o ki, çocuğu kötü bir karakter haline getirip Polat'ın başına bela edecekler. Delikanlı, hain arkadaşlarıyla birlikte kötü bir karakter çizecek. Böylece öldüremedikleri Çakır efsanesini tümden bitirecekler..."

YÜKSEL AYTUĞ/Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
2.Fragman :)


3.Fragman


4.Fragman
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
20 Şubat Pazar Saat 20:00'de Kanald ekranlarında başlıyor...

[DM]video/xh0bqv_nuri-yeni-dizi-uzun-fragman_shortfilms[/DM]
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40451_nuri.JPG

Tarih: 2011-02-20 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Kanal D’de bugün yepyeni bir komedi dizisi başlıyor!

“Nuri”
İki medeni insan gibi

Kanal D’de bugün (20 Şubat Pazar) “Nuri” adlı, yepyeni, eğlence dolu, harika bir komedi dizisi başlıyor.

Başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları dizinin yapımını Süreç Film, yapımcılığını ise İnci Gündoğdu ile Asena Bülbüloğlu üstleniyor. Tayfun Güneyer’in hem yönetmenliğini yaptığı hem de senaryosunu yazdığı, Meltem Cumbul’un “Leyla”, Oktay Kaynarca’nın ise “Nuri” karakterini canlandırdığı dizinin konusu ise şöyle:
Leyla ile Nuri, İzmir Alaçatı’da büyümüş, daha çocukken birbirlerine aşık olup, büyüyünce de evlenip, üstüne de biri kız, biri erkek iki çocuk sahibi olmuş, mutlu bir çifttirler. Ta ki, Nuri, günümüzün en amansız erkek hastalıklarından olan “Azgın Teke Hastalığı”na yakalanana kadar.
Nuri, Alaçatı’ya sörf yarışması için gelen 21 yaşında genç bir kıza gönlünü kaptırıp, onunla evlenebilmek için 21 yıllık karısı Leyla’yı boşayınca, ortalık karışıyor.
Boşandıktan sonra Nuri’yi bir daha görmemek için doğup büyüdüğü evi terk edip İstanbul’a yerleşen Leyla, kızı Kumru’nun söz töreni için bir günlüğüne Alaçatı’ya dönmek zorunda kalınca, herkes, Leyla’nın Nuri’ye nasıl davranacağını merak ediyor. Ama asıl sürpriz, Leyla, İstanbul’a geri dönmekten vazgeçip, Nuri’nin işlettiği Nuri Palas’ın karşısındaki evini bir kafeteryaya çevirmeye karar vermesiyle ortaya çıkıyor. Leyla, Nuri’den almak istediği bütün birikmiş intikamlarını, onun kafeteryasını ve otelini iflas ettirerek almayı düşünüyor.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
602926_detay.jpg


"Azgın teke mağdurlarını gözlemledim"

Bu akşam görücüye çıkacak olan ‘Nuri’ dizisinde 21 yıllık eşi tarafından aldatılan Leyla karakterini canlandıran Meltem Cumbul, Nuri’nin azgın teke hastalığına yakalandığını ve rolüne bu hastalığın mağdurlarını gözlemleyerek çalıştığını söylüyor

Üç yıl önce Özcan Deniz’le başrolünü oynadığı ‘Aşk Yakar’ dizisinden sonra ekranlara ara verdi Meltem Cumbul. Ardından da ‘Tell Me Oh Khudaa’ adlı bir Hint filminde rol aldı. Bu akşam başlayacak olan ‘Nuri’ dizisinde yakın arkadaşı Oktay Kaynarca’yla kamera karşısına geçen Cumbul, gülmeyi ve güldürmeyi çok özlediğini söylüyor.

‘Aşk Yakar’ dizisinden sonra ekranlara ara verdiniz. Peki, ‘Nuri’yi neden seçtiniz?
‘Aşk Yakar’ dizisinin yazı ekibinde de yer aldığım için çok yorucu bir dönem geçirdim. Dizi bitince de biraz dinlenmek istedim. O sıra öğretmenliğe başladım ve ona yoğunlaştım. Televizyona yapmak istediğim şey komediydi. Yıllardır içime sinen bir komedi arıyordum ve o da Tayfun Güneyer’den geldi. Ben de bu işi seve seve kabul ettim.

Bu güzel bir tesadüf olmuş. ‘Yılan Hikâyesi’ ve ‘Beşik Kertmesi’nin de senaristi Tayfun Güneyer’di...
Evet, bu birlikte üçüncü projemiz oldu. Ama ilk defa yönetmen Tayfun Güneyer’le çalışıyorum. Oktay Kaynarca’yla çalışmak da güzel bir tesadüf oldu. Yıllar önce birlikte program yapmıştık. Onunla da ilk kez karşılıklı oynuyoruz.

Oktay Kaynarca’yla yaklaşık 20 yıllık arkadaşsınız. Bu çekimlere yansıyor mu?
Dizide Leyla ve Nuri karakterlerinin 21 yıllık bir geçmişi var. Dolayısıyla geçmişin daha gerçek bir yerden gelebilmesi için bizim arkadaşlığımız etkili oldu. Benim Oktay’la ilgili geniş bir kütüphanem var, onun da benimle ilgili... Birbirimize yabancı değiliz. Bunun bize karakter ilişkileri anlamında çok faydası dokunuyor.

Dizinin sadece tanıtımları yayınlanmasına rağmen internet ortamında “Meltem Cumbul kendisine yakışan rolü buldu” yorumları yapılmaya başlandı. Çünkü sizi hep gülerken görüyoruz. Komedide rol almayı istemenizin nedeni de gülmeyi çok sevmeniz mi?
Gülmeyi çok seviyorum. Başıma gelen bin tane olay karşısında hayata umutla bakmayı, hâlâ gülebilmeyi seven biriyim. Hayattaki her şeye hâlâ şaşırabiliyorum. Hayat benim için daima sürprizlerle doludur. Komedide en sevdiğim alan ve komedi oynamayı seven bir oyuncuyum. Oynadığım karakterleri de gerçek kılma ve hayatta öyle biri varmış gibi izleyicilerin inanmalarını sağlamak için elimden geleni yapıyorum.

Leyla, eşi Nuri’nin azgın teke hastalığına yakalandığını savunan bir karakter. Siz bu role nasıl hazırlandınız?
Leyla çok renkli bir karakter ve ben onun için bir sürü alt kimliğimi kullanacağım. Etrafta o kadar çok azgın teke mağduru var ki, ister istemez onları gözlemledim.

Bir sinema filmi senaryosu yazdığınızı duydum...
Senaryomu yeni bitirdim. Unutmak üzerine bir şey yazdım. Ne zaman çekilebilir açıkçası bilmiyorum. Bu kadar bilgi yeter!

Artık sıkıntıya gelemem
Dizi, öğretmenlik ve senaristliği bir arada yürüten Meltem Cumbul, hayatta en önemli şeyin kendisine vakit ayırmak olduğunu söylüyor: “Kendime vakit ayıramayacak olursam bu işi bırakırım. Çünkü benim filmlerimi izlemem, arkadaşlarımla sohbet etmem, okumam lazım . Artık o kadar sıkıntıya gelemem. Biraz daha konformist davranmanın bu kadar yıldan sonra hakkım olduğunu düşünüyorum.”

Ekranlarda çeşitlilik görüyorum
Bugün ekranlarda her izleyiciye hitap eden bir dizi olduğunu düşünüyor Meltem Cumbul. Bu çeşitliliğinde iyi bir şey olduğunu savunan başarılı oyuncu, “Keşke insanların bölüm çekerken daha fazla süresi olsa. Her hafta 90 dakika dizi çekince bazı şeyler gözünüzden kaçabiliyor ve hata yapıyorsunuz. Eğer vakit olsaydı izleyici daha temiz bir oyunculuk, kaliteli senaryo ve müthiş bir yönetmenlik başarısı bulabilirdi. Ancak bu zor koşullarda da çok iyi işler çıktığını düşünüyorum” diyor.

Öğrencilerimi arkadaşlarımdan seçiyorum
Mimar Sinan Üniversitesi’nde öğretmenlik yapan Meltem Cumbul’un kendi adını taşıyan bir de stüdyosu var. Sinem Kobal, Ebru Akel, Hande Kazanova, Selin Demiratar gibi isimlere Eric Morris tarzı oyunculuk eğitimi veren Cumbul, çok fazla talep olduğunu söylüyor: “Talep çok ama çok az insanla çalışa biliyorum. Onu da yakınlık derecemize göre yani arkadaşlarımdan seçiyorum. Maalesef toleranslı bir durum oluyor.”
Habertürk
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
40851_nuri.jpg

Nuri

Tarih: 2011-03-06 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yabancı Dizi


Reyna, Nuri’yi Leyla ile görüyor, ortalık şenleniyor
Kanal D’nin başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları, Öykü Çelik, Taner Rumeli, Asuman Dabak ve Vural Çelik’in de önemli rollerini üstlendikleri sevilen komedi dizisi “Nuri” bu akşam da kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Reyna, Nuri’yi Leyla ile konuşurken görünce ortalık şenleniyor.
Mimar Can’ın, Leyla’ya yaptığı, ‘evini restore edip cafeye çevirme’ teklifi Nuri’nin hiç hoşuna gitmez ve bu konuyu Leyla ile konuşmaya karar verir. Bu konuyu konuşmak için Leyla’nın kapısına dayanan Nuri, genç eşi Reyna tarafından Leyla’nın yanında yakalanınca ortalık iyice karışır. İntikam duygusu iyice kabaran Leyla kapısına kadar gelen bu fırsatı iyi değerlendirir.
Mimar Can’dan hiç hoşlanmayan Nuri, Can’ın kendi oteli Nuri Palas’ta konaklamasını fırsat bilip onu araştırmak için gizlice odasını karıştırmaya kalkar ama yaptığı bu hata Nuri’ye çok ağır bir ders olacaktır.
Pazar alış verişi için karısı Berna’nın yokluğunu fırsat bilen Mesut, soluğu genç butikçi Beyza’nın yanında alır. Ancak Berna’nın ani geri dönme kararı Mesut’u akıl almaz tehlikelere atacaktır.
Leyla’nın Alaçatı’da kalma kararı önce Reyna’yı çok kızdırıp, İstanbul’a dönme fikrini oluşturtur. Ancak sonradan Reyna da Alaçatı’da kalıp Leyla ile iş yaşamında savaşmaya karar verir. Bu karar Nuri’de büyük şok etkisi yapar.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx


Nuri

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 30.03.2011 20:00
“Nuri” artık Çarşamba akşamları ekranda! Reyna ile Nuri nikâh tazeliyor! Kanal D’nin başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları, Öykü Çelik, Taner Rumeli, Asuman Dabak ve Vural Çelik’in de önemli rollerini üstlendikleri sevilen komedi dizisi “Nuri” bu haftadan itibaren artık Çarşamba akşamları ekrana gelecek. Kahkaha dolu dizinin bu bölümünde; Ley, Nuri ile nikâh tazeleme karar veriyor ve törene Leyla’yı da davet ediyor. Tabii ardından da ortalık şenleniyor. Nikah tazelemeye karar veren Reyna, Leyla’yı da törene davet eder. Cafe’nin inşaatı nedeniyle evinde kalamayan Leyla, çocuklarıyla beraber geçici olarak Nuri Palas’a yerleşir. Bu durum Reyna’nın canını çok sıkar. Nikah tazeleme törenine Rayna’nın annesi Fatoş da katılır. Nuri’yle pek anlaşamayan Fatoş’un Mimar Can’dan hoşlanması Nuri’nin çok işine gelir. Can’ın gizemli telefon konuşmaları Leyla’nın canını sıkmıştır. İnsanlara güveni iyice sarsılan Leyla sonunda öyle bir değişim yaşar ki çevresindeki herkes şaşkına döner. Leyla’daki bu değişim Nuri’nin dünyasını allak bullak eder.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
nuriknld154.jpg

trans.gif

Nuri

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 06.04.2011 20:00

trans.gif

“Nuri” artık Çarşamba akşamları ekranda! Reyna ile Nuri nikâh tazeliyor! Kanal D’nin başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları, Öykü Çelik, Taner Rumeli, Asuman Dabak ve Vural Çelik’in de önemli rollerini üstlendikleri sevilen komedi dizisi “Nuri” bu haftadan itibaren artık Çarşamba akşamları ekrana gelecek. Kahkaha dolu dizinin bu bölümünde; Ley, Nuri ile nikâh tazeleme karar veriyor ve törene Leyla’yı da davet ediyor. Tabii ardından da ortalık şenleniyor. Nikah tazelemeye karar veren Reyna, Leyla’yı da törene davet eder. Cafe’nin inşaatı nedeniyle evinde kalamayan Leyla, çocuklarıyla beraber geçici olarak Nuri Palas’a yerleşir. Bu durum Reyna’nın canını çok sıkar. Nikah tazeleme törenine Rayna’nın annesi Fatoş da katılır. Nuri’yle pek anlaşamayan Fatoş’un Mimar Can’dan hoşlanması Nuri’nin çok işine gelir. Can’ın gizemli telefon konuşmaları Leyla’nın canını sıkmıştır. İnsanlara güveni iyice sarsılan Leyla sonunda öyle bir değişim yaşar ki çevresindeki herkes şaşkına döner. Leyla’daki bu değişim Nuri’nin dünyasını allak bullak eder.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41744_nuri.jpg

Nuri

Tarih: 2011-04-20 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Nuri’de büyük şov!
“Nuri”de bu akşam (20 Nisan Çarşamba) yayınlanacak 9. bölümünden itibaren yer alacak Cengo ve Zafo karakterleri için Oktay Kaynarca’ya üç saat makyaj yapıldı. Ünlü makyör Derya Ergün’ün gerçekleştirdiği makyajlarla, Oktay Kaynarca ve Ünal Yeter, Urfalı iki kebap ustası karakterlerine büründüler. Alaçatı’da ‘Kebap Hause’ açacak olan karakterler, komik tiplemeleriyle diziye renk katacaklar.
Başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları, Öykü Çelik, Taner Rumeli, Asuman Dabak ve Vural Çelik’in de önemli rollerini üstlendikleri sevilen dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünün konusu ise şöyle;
Leyla ve Can’ı sevgili zanneden Nuri, Can’a sürekli kafa tutmaktadır. Leyla, Nuri’ye tam gerçeği söyleyeceği sırada, olmadık sebeplerden dolayı gerçek bilgi ertelenmektedir. Leyla ve Can, İzmir’de katıldıkları bir müzayede de Can’ın eski karısı Arzu’yu görünce bu oyunu uzatmak zorunda kalırlar. Üstüne Arzu’nun Nuri Palas’a yerleşmesiyle oyun içinde oyun alıp başını gider. Mutlu, ikiz bebekleri olacağı için geçim derdine düşer ve kumrucu dükkanının yarısını kiraya verir. Cengo ve Zafo isminde iki kebap ustası dükkanın yarısını tutup, Alaçatı’ya yerleşir. Biraz çapkın olan bu beylerden Zafo, Berna’dan hoşlanır.
Evliliğini düzelmek için Nuri’yi de alıp psikologa giden Reyna, psikoloğun tavsiyesi üzerine Nuri’nin çocuklarına daha yakın olmaya başlayınca ortalık karışır. Leyla’nın hoşlandığı erkek tipini öğrenmek için Berna ve Nazlı’ya başvuran Avni, ikilinin oynadığı büyük bir kumpasa düşer. Kendini çevirdiği tip ile herkesin alay konusu haline gelir. Beyza’nın doğum günü partisine kaçak olarak katılan Mesut tekrar Berna’ya yakalanmaktan kurtulamaz. Sıkıcı biri olmadığını herkese ispatlamak için diskoya giden Leyla ve Can iyice yakınlaşmaya başlar.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
41911_nuri.jpg

Nuri

Tarih: 2011-04-27 TV : FOX TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi


Nuri, Leyla’nın gazabına uğruyor
Kanal D’nin başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları, Öykü Çelik, Taner Rumeli, Asuman Dabak ve Vural Çelik’in de önemli rollerini üstlendikleri sevilen komedi dizisi “Nuri” bu akşam da kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Leyla, Reyna’yı müzayedeye götürüp, ona çok pahalı bir heykel aldırıyor. Nuri ise heykelin fiyatını öğrendiğinde fenalık geçiriyor.
Zafo ve Cengo, Alaçatı’da Kebap House açmaya kararlıdır. Pratik yapmak için ortalığı dumana ve kebap kokusuna katan ikili, başta herkesi çok rahatsız etse de daha sonra Nuri bu durumu Leyla’ya karşı bir silah olarak kullanacaktır. Berna, Mesut’un aklını başına getirmek için Zafo’yu da kullanıp bir oyun düzenler. Halinden gayet memnun olan Zafo ise Berna’nın oyunundan habersizdir. Nazlı’nın tüm itirazlarına rağmen Berna oyununa devam eder. Mesut büyük bir dumura uğrayacaktır. Can, Alaçatı’da kendine bir ev tutup otelden ayrılır. Gitmeden önce Leyla ile birlikte Nuri’ye ayrıldıklarını açıklarlar. Bu durum Nuri’nin çok hoşuna gider. Leyla, Reyna’nın çocuklarına cici annelik yapmasına iyice sinir olmuştur. Can’la beraber Reyna’yı müzayedeye götürüp Reyna’nın çok pahalı bir heykel almasını sağlarlar. Heykelin fiyatını öğrenen Nuri fenalık geçirir. Heykelden kurtulmak için yaptığı son hamle ise Nuri’nin iyice batmasını neden olur. Otele temizlik elemanı almak için ilan verilmiştir. İş ilanı için otele gelen tuhaf kadın Balçiçek, Mevcut’un hayatını kabusa çevirecektir.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42013_nuri.jpg

Nuri

Tarih: 2011-05-01 TV : KANAL D Saat: 22:00Tür:Yerli Dizi


Günü değişti!
“Nuri” artık Pazar akşamları ekranda!
Nuri, Leyla’nın gazabına uğruyor

Kanal D’nin başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları, Öykü Çelik, Taner Rumeli, Asuman Dabak ve Vural Çelik’in de önemli rollerini üstlendikleri sevilen komedi dizisi “Nuri” bu haftadan itibaren artık Pazar akşamları ekrana gelecek. Kahkaha dolu dizinin bu bölümünde; Leyla, Reyna’yı müzayedeye götürüp, ona çok pahalı bir heykel aldırıyor. Nuri ise heykelin fiyatını öğrendiğinde fenalık geçiriyor.
Zafo ve Cengo, Alaçatı’da Kebap House açmaya kararlıdır. Pratik yapmak için ortalığı dumana ve kebap kokusuna katan ikili, başta herkesi çok rahatsız etse de daha sonra Nuri bu durumu Leyla’ya karşı bir silah olarak kullanacaktır. Berna, Mesut’un aklını başına getirmek için Zafo’yu da kullanıp bir oyun düzenler. Halinden gayet memnun olan Zafo ise Berna’nın oyunundan habersizdir. Nazlı’nın tüm itirazlarına rağmen Berna oyununa devam eder. Mesut büyük bir dumura uğrayacaktır. Can, Alaçatı’da kendine bir ev tutup otelden ayrılır. Gitmeden önce Leyla ile birlikte Nuri’ye ayrıldıklarını açıklarlar. Bu durum Nuri’nin çok hoşuna gider. Leyla, Reyna’nın çocuklarına cici annelik yapmasına iyice sinir olmuştur. Can’la beraber Reyna’yı müzayedeye götürüp Reyna’nın çok pahalı bir heykel almasını sağlarlar. Heykelin fiyatını öğrenen Nuri fenalık geçirir. Heykelden kurtulmak için yaptığı son hamle ise Nuri’nin iyice batmasını neden olur. Otele temizlik elemanı almak için ilan verilmiştir. İş ilanı için otele gelen tuhaf kadın Balçiçek, Mevcut’un hayatını kabusa çevirecektir.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
42705_nuri.jpg

Nuri



Tarih: 2011-05-29 TV : KANAL D Saat: 22:00Tür:Yerli Dizi




Leyla, Nuri Palas’ı tarumar ediyor!
Kanal D’nin başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları, Öykü Çelik, Taner Rumeli, Asuman Dabak ve Vural Çelik’in de önemli rollerini üstlendikleri sevilen komedi dizisi “Nuri” bu akşam da kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Leyla, Nuri’nin yanında çalışanları tek tek kendi işletmesinde işe alıyor. Nuri bu durum karşısında şoke oluyor!
Nuri Palas’a konaklamak için gelen sörfçü kızlar, Nuri’nin aklını başından alır. Kızların turizm ve otelcilik mezunu olduklarını öğrenen Nuri, onları otelde işe almaya karar verir. Bu durumdan hiç hoşlanmayan Reyna, kızlara kök söktürür.
Leyla Cafe’de işe başlayan Mevcut, Balçiçek’ten kurtulduğunu düşünürken Balçiçek’in yeni tuzağından kurtulamaz. Kıvrak bir manevrayla Nuri Palas’tan ayrılan Balçiçek’te artık Leyla Cafe’nin bir çalışanıdır.
Kendi cafesine bir türlü müşteri gelmeyen Reyna çok üzgündür. Müşterileri otele çekmek için çılgın bir karar alan Reyna, Nuri’yi iyice iflasın eşiğine sürükler.
Alaçatı Disco’da sahne alacak olan Zafo ve Cengo’ya eşleri Halime ile Emine öyle bir oyun oynarlar ki, ikili sahneye çıktıklarına bin pişman olur.
Beyza’nın işten kovulmasını fırsat bilen Leyla, Beyza ile birlikte Mesut’u da işe alınca Nuri büyük bir şok yaşar.
Can’ın ceketinin cebinden düşen gizemli yüzük kutusu Leyla’nın hayatını allak bullak eder. Leyla hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx

Tarih: 2011-07-30 TV : KANAL D Saat: 23:00Tür:Yerli Dizi


Nuri ekrana veda ediyor

Kanal D’nin başrollerinde Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın oynadıkları, Öykü Çelik, Taner Rumeli, Asuman Dabak ve Vural Çelik’in de önemli rollerini üstlendikleri sevilen komedi dizisi Nuri bu hafta final bölümü ile ekrana geliyor.

Hamile olduğunu açıklayan Reyna, Nuri’yi geri kazanmıştır. Artık onlar mutlu bir ailedir. Ancak bebeklerin durumunu merak eden Nuri, Reyna’yı jinekoloğa götürünce büyük bir şok yaşar.
Reyna’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra Can’ın evlenme teklifini kabul eden Leyla, hala neler hissettiğinden emin değildir.
Can’ın eski karısı elindeki, Leyla’yı hedef alan büyük kozla Can’ı evlilikten vazgeçirmeye çalışır. Can çaresizdir.
Balçiçek’in sırrı sonunda ortaya çıkmıştır. Polisle iş birliğine giren Mevcut, özgürlüğünü kazanmak istemektedir.
Leyla’nın başına gelecek büyük felaketi öğrenen Nuri, eski karısı için son bir hamle yapacaktır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst