Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende bende cok sevindim :ask: sagol gizemcim
eee bu hikayemiz hakkinda ne dusunuyosun karakterler nasil:dance2: ananeyi nasil buldun ben onla kafayi bozdum da
Naz ve Levent'e bayıldım ben Murat'ta çok iyi bir karakter. Naz'a takılmaları bitirdi beni Anneanne çok hoş. Al şunu sarhoş mu ne? süperdi Harika olmuş vallahi. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Devamını bekliyorum :1:
Naz ve Levent'e bayıldım ben Murat'ta çok iyi bir karakter. Naz'a takılmaları bitirdi beni Anneanne çok hoş. Al şunu sarhoş mu ne? süperdi Harika olmuş vallahi. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Devamını bekliyorum :1:
ay cok mutlu oldum iste bu yoruma :dance2:
daha ilerki bolumler de ne takilmalar ne cumbusler var bir gorsen canim insallah onlari da ekledigimizde bize hak vericeksin
3. bölümü de zevkle okudum hanımlar. Yine kırmış geçirmişsiniz. Murat131 ve epilasyon aleti muhteşemdi Naz da Levent'e fena yakalandı gerçekten. 4. bölümü çok merak ettim şimdi
Hadi ya evden çıkışta iyiydi ama İkbal Betül gelin adayı mı acaba deyip Naz ne olduğunu sorunca abin aşık olmuş diyor Murat ne alakası var diye bir karışıyorlar