Teşekkür ederim beğenmene sevindim...
nası yapıyosun ya bende cok istiyorum yapmak)
Kolay aslında eğer istersen öğretebilirim hatta takılarımdan beğendiğin varsa onun yapımını anlatabilirim...
Alttaki linkte yeni başlayanlar için kendi anlatığım ve alıntı olarak eklenen takı yapımlarıda var istersen biraz incele...
https://www.hanimefendi.com/taki-tasarimi/10046-taki-tasarim-uygulamalari-resimli-anlatim-2.html
MAŞAALLAH canısı ellerine sağlık sana başarılar diliyorum kazancın -müşterin bol olsun canısı...KÜTAHYANIN -SİMAV ilçesinde taş evi vardı boncuk tasarım üzerinde gerçek taşlardı senin yaptığın takılara çok benziyor
Valla istersen ben yardımcı olurum ben anlatırım sende sonra eklersin takıldığın yer olursada sorarsın çekinme yani daha öncede ben hiç anlamam diyenlere ne gerdanlıklar yaptırdım ayıptır söylemesiinceliyorum hemen
ya aslında öğrenmeyi çok istiyorum öğreten biri olursa çok güzel olurdu ama nası olur bilmemki :ilknur:
Valla istersen ben yardımcı olurum ben anlatırım sende sonra eklersin takıldığın yer olursada sorarsın çekinme yani daha öncede ben hiç anlamam diyenlere ne gerdanlıklar yaptırdım ayıptır söylemesi
He valla
Peki denemişliğin varmı yoksa sıfırdan mı başlayacaksın yapmaya malzemen falan ne durumda?

tamam şimdi sence ben neyden başlıyayım kolyemi küpemi bileklikmi?? ben karar vermiyim sen daha iyi bilirsin :hulya: ondan sonracıma ona görede ne alicimi belirlerizz tam olarak olurmu??
yankeskiyle karga burun sabit heralde dimi onları cepte sayalımm