Teşekkür ederim elem
Ne cici şeyler yapmışsın bacım -alkis
Sağol canım benim
boncuk koyayım ama birşey olmaz
Şu son 5 güne rağmen bunu söylemek cesaret isterdi hebir de @bitter_im'in Türkan Şoray filmi benzetmesi geldi aklıma
Bu arkadaş bu aşamada şu an ama rengi ışık vuruyor diye herhalde çok kötü çıkıyor ya
Bordo ipin rengi çok tatlıydı ama resimde kötü çıkmış
Nette gördüğüm bir yelek vardı onu örmeyi deniyorum bakalım bitince nasıl görünecek
Ekli dosyayı görüntüle 44723
Ekli dosyayı görüntüle 44724
Vişne rengi gibi dimi bnce rengi çok şıkBu arkadaş bu aşamada şu an ama rengi ışık vuruyor diye herhalde çok kötü çıkıyor ya
Ekli dosyayı görüntüle 50618
Bu alttaki de boğazlı kolsuz kazak ya da süveter tarzı bir şey olacak bakalım yolda karar vereceğim. Bu da petrol mavisi gibi aslında ama ton farklı çıktı yine
Ekli dosyayı görüntüle 50619
Ekli dosyayı görüntüle 50620
Aaa bordo mu bn vişne gördüm
Bordo ipin rengi çok tatlıydı ama resimde kötü çıkmış
Nette gördüğüm bir yelek vardı onu örmeyi deniyorum bakalım bitince nasıl görünecek
Ekli dosyayı görüntüle 44723
Ekli dosyayı görüntüle 44724
Pembeye kaymıyor rengi tam kırmızıdan tatlı bir bordo rengi.Vişne rengi gibi dimi bnce rengi çok şık
Pudra, siyah, lacivert herşeyle olur
Ben de çok anlamam bir çiçek motifi yapabiliyorum bir düz müz onları yapıyorum yaka ve kol yapmaları da saldım çayıra şeklinde yapıyorum olduğu kadarAaa bordo mu bn vişne gördüm
Şiş örtüsünden çok anlamıyorum ama sade güzel model olmuş
Gecen arkadaş yapmıs bu renkte crop ama güzel durmuş ,boyunluda güzel olurMaviş bu aşamada
Boyun kısmını özellikle düz kestim çünkü boğazlı mı yapsam yoksa bisiklet yakaya çevirip ekstra boyunluk mu örsem kararsızım (iki şekilde kullanabilmek için yani)
Ekli dosyayı görüntüle 50769Ekli dosyayı görüntüle 50770