Nk-Hikaye Günlüğü/ Alıntılar Ve Özel Çalışmalar

kelebegim

Sitenin Hikaye Yazarı
Site Yazarı
Tepki
468
Teşekkür ederim bunları senden duymak mutlu etti beni :kanka: Bir de ilk defa denedim ya onun acemiliği oldu. Eklediğim müzikler vardı ya sürekli onları dinledim ki zihnim o dönemde kalabilsin. Çok isterim senin de yeniden aktif olmanı biliyorsun ben her hikayeyi kolay kolay okuyamıyorum seninkiler tam benim zevkime hitap ediyor. Sabırsızlıkla dönmeni bekliyorum :kalp:
Müziklerin etkisi de cok büyük. Doğru müziği bulduğun anda seni o döneme sürüklüyor, o anın icinde yaşıyormuşsun hissi veriyor.
İnan bende istiyorum ve kendini zorladığım kadar zorlayacagim çünkü ertele ertele olmayacak o gün gelmeyecek bir türlü

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.324
Buradan bakabilirsin
Bakıyorum şimdi ama link veremiyoruz diye sildim :pardon:
Müziklerin etkisi de cok büyük. Doğru müziği bulduğun anda seni o döneme sürüklüyor, o anın icinde yaşıyormuşsun hissi veriyor.
İnan bende istiyorum ve kendini zorladığım kadar zorlayacagim çünkü ertele ertele olmayacak o gün gelmeyecek bir türlü
Aynen öyle müzik olmadan çok az bölüm yazmışımdır muhakkak kulağımda bir melodi olur. Uzun bölümler yazmazsın kısa kısa yazarsın o zaman daha iyi olur inan o uzun bölümlerin yoruculuğu kısa kelimeli bölümlerde olmuyor. En ideali 2000-3000 kelime arası çok aşmamalı aslında

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.324
yüzük.jpg

unnamed.jpg

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.324
Bu AI çok fena ya hikayede geçen kritik simgeleri aynı fotoğrafa alıverdi :neee:

yuzuk.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar