Nk-Hikaye Günlüğü/ Alıntılar Ve Özel Çalışmalar

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.187
d0ed13e8d82d7c9f9583c4f773bae273.jpg

Yazdığım kitaplara bir ara alıntılar ve özel çalışmalar hazırlamıştım. Şimdi bu sayfada onları paylaşacağım. İsteyenler okuduğu kitap ya da alıntılarla alakalı düşüncelerini burada özgürce paylaşabilir :kaalp:

Sitedeki Kitaplar
Beni Kalbine Yaz

Güzel Kaçak (Final)

Beni Aşka İnandır
Kendime Yalan Söyledim
Geçmişin Gölgesinde(Final yaptı ama yeniden ekleniyor)
Son Mektup (Final yaptı ama yeniden ekleniyor)

:kitapkurdu:

Henüz Eklenmeyen Kitaplar
Bir Tutam Aşk
Hasret
Nisan Yağmuru

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.187
Son Mektup (Yazan : Nk83)
1MklVG.png

B4dWYv.png

yaslı.png

reyhr1.png

reyhr.png
z4lXE9.png

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.187
Bir Tutam Aşk ile maziye dalalım :D 2012 yılında yorum sayfamda duyuru yapmışım ama tam ekleme tarihi ne zamandı hatırlayamadım

lj0ERr.png

a3yGQd.jpg

nM5R9a.png

Latife Anane :D
replik.jpg

Eskiden torununun torununu gören cennetliktir deniyordu ya öldükten sonra kocası Kazım'la yine burun buruna gelmesin diye şimdiden plan program yapıyor. Ölmüş gitmiş adama taktı kadın :krizz:

grmJzQ.gif

"Anneannem ben Levent nasılsın?"

"Servet mi? Tanımam ben Servet falan yanlış aradın sen. Handan al şunu elimden telefon sapığı mı ne!"

"ANNEANNE BENİM BEN TORUNUN LEVENT!"

"Aa! Levent sen misin? Canım oğlum benim çok özledim ben seni be kuzum"

"Ben de çok özledim"

"Kimi gözetledin utanmaz!"

"YOK ANNEANNE BEN DE SENİ ÇOK ÖZLEDİM DİYORUM"

"He! Kulağım az işitiyor be oğlum yaşlanmaya mı başladım anlamadım gitti"

"Yok be anneannem ne yaşlanması gençsin daha"

"Ne biçim laf o öyle! Hiç anneanneye senden geçti artık denir mi? Terbiyesiz! Gelmiyorum ben İstanbul'a hadi git işine!"

"ANNEANNE HİÇ ÖYLE DER MİYİM AŞK OLSUN! HÂLÂ GENÇSİN DİYORUM"

"Gencim tabii hayta! Sen de söyle diye latife yaptım sana yoksa kapı gıcırtısını bile duyarım ben. Kırk yıllık kulağı delik Latife'den hiçbir şey kaçmaz. Sen de sesini azalt azıcık sesimi duyurayım derken kulağımın zarını patlatacaksın"

"Tamam tamam ayarlarım ben sesimi soluğumu. Sen ne yaptın hazırlandın mı? Heyecan var mı?"

"Heyecanlanmaz mıyım oğlum? Hem ben sevmiyorum bu tayyareleri... Levent ölmem değil mi ben onun içinde?"

"Allah korusun olur mu hiç? Gözünü kapatıp açana kadar yanımda olacaksın. Sakın korkma hiçbir şey olmaz"

"Ne bileyim be evladım geçen gün kabus gibi bir rüya gördüm. Bindiğim tayyare düşmüş ben de bir adadaydım. Vardı ya sizin izlediğiniz bir dizi ben de onlar gibi Tost olmuşum"

"Tost değil anneanne Lost"

"He! O işte ondan olmuşum. Amaaan! Beni o yakışıklı doktor Cenk'in yerine kim karşıladı bildin mi?"

"Doktor Cenk mi? Jack olmasın o..."

"Cenk işte lafımı düzeltip durma benim!"

"Tamam tamam düzeltmem. Sormaya korkuyorum kim karşıladı anneannem?"

"Kim olacak deden! Orada da rahat bırakmadı beni kör olasıca herif!"

Yanlışlıkla Kız İsteme

"Teyzeciğim siz kahvenizi nasıl içersiniz?"

"Kahvede ne yapacağız kızım kadın başımıza? Tövbe tövbe! Oturuyoruz işte icat çıkarma gece gece!"

"Anne Naz kızımız kahveni nasıl içersin diye soruyor. Sade mi şekerli mi orta mı nasıl istersin?"

"Öyle desene be kızım! Gerçi ben kahveye de gelirdim de bunlar göndermez. Rahmetliyi az toplamadım gençliğinde..."

"Anneee!"

"Ne bağırıyorsun gelin hanım sağır mıyım ben? Hadi kızı isteyecekseniz isteyin uykum geldi benim!"

sgrtfhku.gif

"Ne istemesi anneanne yok öyle bir şey!"

"Ee! Ne diye kahve yapıyor bu kız o zaman? Oyalama gencecik kızı oğlum günahtır. Hem ben pek bir beğendim Levent çok hanım hanımcık kaçırma sakın. Valla biri gelir alır sende ciğerci kedisi gibi bakarsın arkasından"

Bunu tut mu :D
rdytyguhı.gif

"Latife teyzem biz geldik. Bir ihtiyacın var mı iyi misin?"

"Sen Levent'in tatlı dilli arkadaşısın bildim seni! İlacım yok oğlum yatarken içeceğim"

"İyisin değil mi? Bir sıkıntın var mı onu soruyorum teyzem"

"Yok be oğlum ama beni niye getirdiler ki buraya ölüyor muyum yoksa? Beni almaya mı gönderdiler seni?"

"Allah korusun deme öyle Latife teyzem"

"Ne korusu oğlum! Gezmenin sırası mı şimdi? Ben ölüyorum diyorum sen utanmasan zil takıp oynayacaksın. Bu gençlerde de hiç saygı kalmadı canım"

"Allah korusun diyorum Latife teyzeciğim yanlış anladın sen"

"Yine mi karıştırdım ben? Doğru söyle bak ölmüyorum değil mi? Saklamayın benden"

"Handan teyze rahatsızlanmış siz de onu getirdiniz ya seninle hiçbir ilgisi yok telaş yapma"

"He! Hatırladım bizim velveleci gelin ortalığı ateşe verdiydi ama yedi fırçayı oturdu aşağıya. Oh! İçim rahatladı demek ölen ben değilim"

"Ölen yok teyzem birazdan Handan teyze de iyi olacak hep beraber eve gideceğiz"

"Niye öyle diyorsun be oğlum kazık mı çakacağız dünyaya? Gerçi bu Handan sırayı bozacak galiba ama ne yapalım o da takdir-i ilahi"

"Efendim?"

Murat dumur olmuş bir vaziyette Latife Hanım'ı dinlerken yanlarına gelen genç bir kız önce Murat'ı hayranlıkla süzüp sonra da ona kaçamak bakışlar atarak elindeki broşürü Latife Hanım'a uzattı. Kız "Teyzeciğim buyurun" dediğinde Murat'ta şaşırarak "Ne bu?" diye sorunca kat görevlisi olduğu anlaşılan kız da Latife Hanım'la işitme cihazları hakkında konuştuklarını ve önerebileceği bir yerin broşürü olduğunu söyledi. İşte bu gayet isabetli olmuştu çünkü görünen o ki Latife Hanım'ın kulakları sizlere ömürdü. Murat broşürü alarak teşekkür ettiğinde kız da önemli olmadığını söyleyip salına salına yerine döndü.

"Kızı şaşı ettin be Murat Bey oğlum! Benimle konuşurken cin gibi bakıyordu halbuki. Görenler de kız tatlı krizine girmiş de karşıdan bir tabak kaymaklı ekmek kadayıfı gösterdik sanacak"

"Bizim de kendimize göre bir havamız var Latife teyzem yapacak bir şey yok"

"Güzellikte başa bela be oğlum... Yazık gencecik de kızdı. Levent de benim işitme cihazımı yeniletecekmiş. Gerçi ne gerek var duyuyorum dedim ama laf aramızda pek inanmadı galiba"

"Yenile tabii teyzem daha rahat edersin. Aa! Bak bu modellerin Bluetooth'u varmış Latife teyze"

"Bunu tut mu? Tutmam ben öyle bilmediğim şeyi! Yok mu şöyle arada bir bahar akşamı rastladım size sevinçli bir telaş içindeydiniz gibi nostaljik müzik çalanı?"

"O yok ama merak etme Levent ile sana güzel bir radyo da alırız. Hem madem seviyorsun ben ayarlar hep öyle şarkılar çaldırırım sana"

"Aa! Sen ne iyi çocuksun be evladım. Sen bu işi ayarla her dinlediğimde dua edeceğim sana"

"Valla teyzem herkese yapmam. Sen başkasın"

"Bak nasıl da insanın ağzından girip burnundan çıkıyor hınzır seni! Levent gelmeyecek mi oğlum? Ona da gösterelim bunları"

"Annesini çok merak etti. Doktorla konuşup birazdan seni de görmeye gelir"

"Aman ne merak ediyor o artisti! Levent'imi üzsün diye numaradan ayıldı bayıldı bilmez miyim ben onu? Gelin işte!"

Kız 35'lik!
tumblr_lz1kuzkOsC1qfy2kdo1_.gif
704c0fabdb1a02241c357c6090d176af.gif

"Bizim bir Samime Hanım vardı aynı sana benziyordu biliyor musun? Böyle tıknazcana güçlü kuvvetli bir kadındı. Çok severdim de o da pek bir huysuzdu 35 yaşına kadar kimse almadıydı rahmetliyi. Sen onun kızı mısın yoksa?"

"Ne Samime'si ya! Yok teyze o dediğin ben değilim"

"Evet ya! Bezelyeli pilavı meşhurdu. Sen onun kızısın demek. Bak sen şu işe nereden nereye görüyor musun?"

"Bezelye değil teyze... Of ne diyorum ben ya! Ben o bahsettiğin kişi değilim teyze annem ben küçükken vefat etti maalesef. Tövbe estağfurullah gece gece çattık!"

"Biliyorum geçen yıl gitti o"

"Kim gitti?"

"Önce Mualla sonra Nimet arkasından da Samime gitti"

"Senin jenerasyon da hep gitmiş teyze"

"Aa! Edepsize bak sen! Utanmıyor musun annen yaşındaki kadına hadi sıra sende diye imalarda bulunmaya!"

"Ben öyle bir şey demedim ki yanlış anladın sen. İşine geleni nasıl da duyuyor!"

"Kim uyuyor? Daha erken tavuk mu bunlar canım!"

"Ay bayılacağım şimdi... Naaaaz!"

Yemeğin salçalısı...
hgjhgj.gif

"Kız Safinaz! O getirdiğin poğaçalardan azıcık da kendin yeseydin. Kısacık da giymişsin o çırpı gibi bacaklarla..."

"Bir yudumcuk yiyorum teyzeciğim ama formumu da korumam lazım. Şimdi sıfır beden olmak moda öyle etli butlu devir kapandı"

"Leyla ne dedi bu sıska kız anlamadım ben kimi koruyacakmış?"

"Şimdiki gençler böyle Latife abla bir tutturmuşlar sıfır beden modası diye hepsi ona uyuyorlar işte"

"Olur mu öyle canım! Hem ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı!"

"Helal be Latife teyze! Öğret şu kızlara da bıraksınlar şu kuru kemik sevdasını!"

"Yavaş gel oğlum maçta tezahürat mı yapıyorsun? Tövbe yarabbim"

"Niye öyle söylüyorsun ki Murat? Hem ben zayıfım diye kötü mü gözüküyorum şimdi?"

"Kızım çocuk neye baksın ortada hatırı sayılır bir şey yok ki! Kürdana etek giydirmişler o da kendini fasulyeden nimet saymış tövbe tövbe! Otur bakayım şuraya sabah sabah insanda göz zevki bırakmadın kuru mekere! Murat Bey oğlum artist gibi çocuksun yakma başını bu Safinaz ile pek oynak bir şey bu yol yakınken dön. Al bak kısmetin ayağına geldi. Bizim 35'lik kız tam sana göre! Gerçi onun da kusurları yok değil ama ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter. Sen beni dinle oğlum çok dua edersin sonra Latife teyzeciğine"

"Sen uygun görüyorsan boynum kıldan incedir Latife teyzeciğim. Sen emret ben akşama çiçeğimle çikolatamla hazırolda bekleyeyim"

"Ben seni pek sevdim be oğlum! Hem tatlı dilli hem kadirşinas hem de büyük sözüne önem veriyorsun. Maşallah anneciğin pek güzel yetiştirmiş seni"​

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar