Nisan ayında gezilebilecek ülkeler!

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.281
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Nisan ayında gezilebilecek ülkeler!


1.jpg

Gezginler için Nisan ayında görülebilecek en uygun ülkeleri seçtik. İşte Nisan için yurtdışı planı yapanlara en iyi tavsiyeler…

Japon adaları

Japon Adaları’nda kiraz ağaçları nisan ayından itibaren çiçek açmaya başlıyor ve sakuralar muhteşem güzellikler yaşatıyor. Bu ayda özellikle tercih edilen Japon adaları, turistler tarafından yoğun ilgi görüyor.

2.jpg

Tibet

Egzotik ülke Tibet’i görmek gibi bir niyetiniz varsa en uygun mevsimin Nisan olduğunu belirtmek isteriz. Sıcaklıkların en iyi düzeyde seyrettiği Nisan ayında Tibet’te Budizm kültürünün farklı mimarisini görebilirsiniz.

3.jpg

Karayip Adaları

Uzaklara gitmek fikri size cazip geliyorsa yine Nisan için en uygun bir yer olan Karayip Adaları’na doğru uzanarak, güzel havaların keyfini deniz ve güneşle çıkarabilirsiniz.

4.jpg

Hong Kong

Son yılların hızla gelişen ülkesi Hong Kong bu mevsimde ziyarete uygun yerlerden… Hareketli ve keyifli caddelerinde güzel vakit geçirebilir, alışveriş yapabilir, farklı hediyeler alabilirsiniz.

1_183201412137_38448.jpg

Tayland

Özellikle Phuket şehri bu ay ziyaret edebileceğiniz güzel bir deneyim olacaktır. Gitmeye karar verirseniz yüzen çarşıda alışverişe çıkmayı unutmamalısınız.

6.jpg

Avustralya

Sıcaklar artmadan gezebileceğin en iyi yerlerden biri de Avustralya… Çarpıcı doğası ve müthiş güzellikteki Sidney şehriyle bu mevsimde görülmeye değer yerlerden…

7.jpg

Singapur

Görebileceğiniz en eğlenceli küçük bir ülke olan Singapur, Nisan’da görülebilecek en güzel ülkelerden… Burada hem dinlenip hem eğlenebilirsiniz.

8.jpg

Lübnan

Bu ayda gezebileceğiniz en iyi ülkeler hiç kuşkusuz Akdeniz ülkeleridir. Arap kültürünü en iyi yaşatan ülkelerden Lübnan ise ziyaret için biçilmiş kaftan…

9.jpg

Ürdün

Tarihe ve krallıklara meraklıysanız Ürdün’ün Nisan ayında ziyaret edilecek en iyi ülke olduğunu söyleyebiliriz. Yıllanmış sokakları ve efsanevi Petra’yı bu mevsimde ziyaret edebilirsiniz.

10.jpg

Çin

Uzakdoğu ülkelerinin en eski tarihe ait ülkesi Çin, yine bu ayda ziyaret edilebilecek en güzel ülkelerden biri… Uzakdoğu kültürünü merak ediyorsanız, çekik gözlü insanların anavatanına bu mevsimde yapacağınız bir ziyaret hiç de fena olmaz…

Mahmure


 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.686
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Singapur ve hong kong çok güzel yerlermiş :dürbün:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst