Nezleyle başımız dertte

LeylaGurel34

Yeni Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar, Anaokuluna giden bir oğlumuz var henüz 4 yaşında.Anaokulunda malum koşturup durduğu için sürekli terliyor.Biz ne kadar iyi giydirsek de sanırım terleyince çıkarıyormuş üstünden.O yüzden de hastalık kaçınılmaz oluyor.Sütü sevmiyor,aşıdan korkuyor,ilaç içmiyor.Ben de eczaneye gittim bi kaç ilaç denedik ama işe yaramadı.Sonra bir arkadaşımdan afrika sardunyası diye bişey duyduk bi de bunu deneyelim dedik. Suya damlatılıp içiriliyor o yüzden içirmek kolay oldu.Burnunu çekmeye başlamıştı ki aynı gün tamamen iyileşti.Zaten doğal bir ilaç olduğu için gönülrahatlığıyla içirdim artık başka birşey de denemem.Babamız da çok mutlu oldu vallahi herkese tavsiye ederim ecza dolabınızda olsun.Adı Umca solüsyon.Hap olanı var ama bizimki ilaç içemiyor diye almadım solüsyonu gayet başarılı.Yetişkinler için de çok işe yarıyor. Aklınızda olsun bana dua edersiniz :)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Merhabalar..
Öncelikle oğlunuza ana sınıfında bol neşeli günler diliyorum.
Ancak bizler anneler sanırım biraz evhamlıyız,heleki söz konusu olan çocuğumuz ise inanın daha telaş yapıyor ve aman hasta olmasın diyoruz.
Sizin bir cümlenize takıldım açıkcası,ilaç ,içmeyi sevmediğinden bahsediyorsunuz ve eczaneden bir kaç ilaç denediğinizi söylüyorsunuz.Ancak şunu unutmayalımki doktor kontrolu olmadan ilaç almanın bir kere yanlış olduğunu bilmeliyiz ve kafamıza göre ilaçları çocuklarımıza içirmemeliyiz.Söz konusu olan burada gözümüzden bile sakındığımız çocuğumuz.
Yani burada siz çareyi bulmuşsunuz deneme yanılma yöntemi ile ancak çocuklarımız denek değiller.Yani onlarında hasta olmaya ve o mikrop ile bağışıklık kazanmaya ihtiyaçları var.Ve en önemliside öncelikle kullanacağımız ilaçların çocuklarımızın üzerinde alerjik bir hastalığa sebep verebilecğine bakmalıyız.
Size önerim burada bu ismi verirken kaş yaparken göz çıkarabilirsiniz.Yani sizin çocuğunuza iyi gelmiş bir ilacın,başka bir çocuk üzerinde aynı reaksiyonu vermeyebilir.
Alerjik rahatsızlığa sebep verebilir.Sizde bundan sonra dikkat ederseniz sevinirim.
Sağlıklı günler diliyorum.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Ben de nezle oldum şu an. Bogazda gıcık da var.
Ne demişler: ilaçsız 1 haftada ilaçla 7 günde geçer :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar