New York Gibi Kokmak İster misiniz?

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
New York`un cezbedici ve maceracı yanını Love from New York DKNY parfümü ile keşfedebilirsiniz.

love%20from%20dkny%20ad2.jpg


New York’ta öpücükler etkisini yitirmez, kucaklaşmalar unutulmaz ve her an kalbinize kazınan bir fotoğraf karesine dönüşür. New York’un cezbedici ve maceracı yanını Love from New York DKNY parfümü ile keşfedin. Bu parfüm çekici bir kadın ve onun yaşadığı şehre tutkuyla bağlılığını anlatan bir hikaye.

Love From New York DKNY parfümü seyahat etmeyi, yenilikleri keşfetmeyi seven, aşka tutku ile bağlı kadınlar için yaratılmış. Bu parfüm New York’un stilini ve şehvetli çekiciliğini yansıtıyor. Esin kaynağı şehir New York gibi; kentli, canlı ve neşeli. Tutkuyla yaşamak ve her anın tadını çıkarmak isteyen kadınlara özel.

Modern canlı üst notalarda nilüfer ve frezyaya ışıltılı mandalina notaları ekleniyor. Siyah Frenk üzümü vurguları parfümün üst notalarını tamamlıyor. Çiçeksi feminen orta notalarda ise manolya notaları beyaz zambak ve menekşe yaprakları ile çevreleniyor. Böylece çiçeksi notaların kalbi oluşuyor. Nar tanelerinin çiçeksi siluetin üzerine eklendiğini de unutmamak gerek. Şehirli tensel dip notalara gelince… Tensel notaların sarı ağaç notalarıyla eşleşmesi parfümün feminen yönünü en iyi şekilde yansıtıyor. Kayısı bağımlılık yapıcı bir enerji açığa çıkartıyor.

Sadece Tekin Acar Cosmetics Mağazaları’nda bulabileceğiniz Love from New York DKNY ikonik dikdörtgen bir şişenin içerisinde sunuluyor. Gümüş rengindeki kapak ve şişenin üzerindeki DKNY logusu ile şık bir şekilde dekore edilmiş. Nostaljik siyah-beyaz kartpostallardan esinlenerek tasarlanılmış karton ambalıjı New York’ta yaşanan bir aşktan kareler içeriyor. Ambalajın arkasında ise hediye etmek istediğiniz kişiye not yazabileceğiniz bir kartpostal dizaynı yer alıyor.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst