steril_mikrop
Aktif Üye
Selam kızlar...size bir sorum olacak. 1 yıl süren bir ilişkim var. sevgilimle tartışmıştık o ara hattını değştirmiş. farklı illerde olduğumuz için ona başka bir şekilde ulaşmam imkansızdı. bende kardeşini buldum arkadaş olarak ekledim. ama kardeşim abisiyle konuştuğum bilmiyordu. bende söylemedim. ağzından laf almaya çalışyordum abin nasıl falan diye.. aradan 2 hafta sonra barıştık sevgilimle kardeşinle konuştum ben dedim sana ulaşamayınca ona sordum seni dedim. bir süre mesaj atmadı. sonra benden izinsiz kardeşimde olsa ailemden kimseyle konuşmuycaktın dedi. dondum kaldım. askerde şu an. bu sebepten dolayı 7 gündür konuşmuyor benle. attığım mesaj sayısı 200 ü geçti bir o kadarda çağrı tek bir cevap bile vermedi. bak askerdesin dedim sivilde olsan gelirdim yanına dedim ama bu şartlarda gelemem dedim ne ulaşabiliyorum ne gelebiliyorum çareszm ya bu kadar mı bencilsin sen dedim birazda benim yerine koy kendini dedim. 6-7 gündür konuş diye çırpınıyorum hiç mi vicdanın senin yok dedim herzaman ki gibi cevap gelmedi.ne yapıcağımı şaşırdım artık.. askere gidince çok tuhaflaştı çok alıngan çok sinirli bişey oldu bende alttan almaya çalışıyorum ama yinede olmuyor :uzgun: