Ne yapmaya çalışıyor şimdi bu .?

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
Selam kızlar...size bir sorum olacak. 1 yıl süren bir ilişkim var. sevgilimle tartışmıştık o ara hattını değştirmiş. farklı illerde olduğumuz için ona başka bir şekilde ulaşmam imkansızdı. bende kardeşini buldum arkadaş olarak ekledim. ama kardeşim abisiyle konuştuğum bilmiyordu. bende söylemedim. ağzından laf almaya çalışyordum abin nasıl falan diye.. aradan 2 hafta sonra barıştık sevgilimle kardeşinle konuştum ben dedim sana ulaşamayınca ona sordum seni dedim. bir süre mesaj atmadı. sonra benden izinsiz kardeşimde olsa ailemden kimseyle konuşmuycaktın dedi. dondum kaldım. askerde şu an. bu sebepten dolayı 7 gündür konuşmuyor benle. attığım mesaj sayısı 200 ü geçti bir o kadarda çağrı tek bir cevap bile vermedi. bak askerdesin dedim sivilde olsan gelirdim yanına dedim ama bu şartlarda gelemem dedim ne ulaşabiliyorum ne gelebiliyorum çareszm ya bu kadar mı bencilsin sen dedim birazda benim yerine koy kendini dedim. 6-7 gündür konuş diye çırpınıyorum hiç mi vicdanın senin yok dedim herzaman ki gibi cevap gelmedi.ne yapıcağımı şaşırdım artık.. askere gidince çok tuhaflaştı çok alıngan çok sinirli bişey oldu bende alttan almaya çalışıyorum ama yinede olmuyor :uzgun:

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
kaçan kovalanır yani bugüne kadar o kaçtı hep.. artık bende kaçıcam. birde öyle deniycem.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Selam kızlar...size bir sorum olacak. 1 yıl süren bir ilişkim var. sevgilimle tartışmıştık o ara hattını değştirmiş. farklı illerde olduğumuz için ona başka bir şekilde ulaşmam imkansızdı. bende kardeşini buldum arkadaş olarak ekledim. ama kardeşim abisiyle konuştuğum bilmiyordu. bende söylemedim. ağzından laf almaya çalışyordum abin nasıl falan diye.. aradan 2 hafta sonra barıştık sevgilimle kardeşinle konuştum ben dedim sana ulaşamayınca ona sordum seni dedim. bir süre mesaj atmadı. sonra benden izinsiz kardeşimde olsa ailemden kimseyle konuşmuycaktın dedi. dondum kaldım. askerde şu an. bu sebepten dolayı 7 gündür konuşmuyor benle. attığım mesaj sayısı 200 ü geçti bir o kadarda çağrı tek bir cevap bile vermedi. bak askerdesin dedim sivilde olsan gelirdim yanına dedim ama bu şartlarda gelemem dedim ne ulaşabiliyorum ne gelebiliyorum çareszm ya bu kadar mı bencilsin sen dedim birazda benim yerine koy kendini dedim. 6-7 gündür konuş diye çırpınıyorum hiç mi vicdanın senin yok dedim herzaman ki gibi cevap gelmedi.ne yapıcağımı şaşırdım artık.. askere gidince çok tuhaflaştı çok alıngan çok sinirli bişey oldu bende alttan almaya çalışıyorum ama yinede olmuyor :uzgun:

Neden bu kadar kendinizi bir insan için hırpalıyorsunuz ve hayatınızı zindan ediyorsunuzki.
Siz merak ettiğiniz için bir şekilde ondan haber almak için kardeşini bulmuşsunuz ve gayet insancıl bir şekilde kardeşi ile iletişime geçmişsiniz.Bundan kızacak bir durum yok.
Zaten size değer veren biri olsaydı,o sizi merakta bırakmamak için çabalardı.
Kendinizi hiç zorlamayın bence,hiç boşa üzersiniz.Anlattıklarınız kadarı ile zaten belli bu kişi askerde de olsa size değer vermeyene siz hiç değer vermeyin derim.
Evet katı oldu biraz ama bu böyle canım.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
kaçan kovalanır yani bugüne kadar o kaçtı hep.. artık bende kaçıcam. birde öyle deniycem.

Kaçma kovalama oynamayın...O kişi zaten kopuk sizden,ap açık önemsemediği ortada.
Önemseyen ve değer veren insan bu şekilde yapmaz.Dengesiz ap açık ortada işte.
Bence hayatınıza yeni bir sayfa açın ve kendinizi mutlu eden şeylerle uğraşın,acıyı,kederi bir tarafa atın.
İnan zaman su misali akıp geçiyor,sizi üzen göz yaşınızı hiçe sayan insanlarınızı çıkarın hayatınızdan..

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Arkadaşlarıma katılıyorum ,bir erkeğe bu kadar nazlanmak ve duyarsızlık hiç yakışmıyor bence...
gelecekte de iyi bir eş değil ömür törpüsü olacağı şimdiden belli malasef ama :tskler:

gokyuzu

Daimi Üye
Tepki
7.606
Benim anladığım kadarıyla bu kişinin ya ailesiyle diyalogu kopuk yada seninle ilişkisinde ciddi degil bence bi süre arama eğer böyle devam edersede terket arkadaşım daha şimdiden böyle bence sonu pek aydınlık degil bu ilişkinin:uzulme:

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
Neden bu kadar kendinizi bir insan için hırpalıyorsunuz ve hayatınızı zindan ediyorsunuzki.
Siz merak ettiğiniz için bir şekilde ondan haber almak için kardeşini bulmuşsunuz ve gayet insancıl bir şekilde kardeşi ile iletişime geçmişsiniz.Bundan kızacak bir durum yok.
Zaten size değer veren biri olsaydı,o sizi merakta bırakmamak için çabalardı.
Kendinizi hiç zorlamayın bence,hiç boşa üzersiniz.Anlattıklarınız kadarı ile zaten belli bu kişi askerde de olsa size değer vermeyene siz hiç değer vermeyin derim.
Evet katı oldu biraz ama bu böyle canım.

doğru söylüyorsunuz onu sevdiğim için bunları aklıma getirmemeye çalışıyordum hep savunuyordum onu.. ya belki şöyledir belki böyledir diye ama kabullenmeliyim artık. bugün 8 gün oldu sinirden stresten yüzümde sivilceler çıktı.. bana karşı sevgisi tam olsaydı zaten ne yapar eder o inadını yenerdi.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
Size neden böyle bir tepki vermis anlasilir gibi degil.
Bencede fazla üstüne düsüyorsunuz.
Biraz ara verin, ilgisi varsa size geri dönecektir.
Dönmüyorsada kimse icin kendini üzmeye degmez.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
Arkadaşlarıma katılıyorum ,bir erkeğe bu kadar nazlanmak ve duyarsızlık hiç yakışmıyor bence...
gelecekte de iyi bir eş değil ömür törpüsü olacağı şimdiden belli malasef ama :tskler:

evet aynı fikirdeyim. kız gibi naz yapıyor ya düşüncesizliğide cabası yani. gerçekten her yolu denedim başka numaralardan aradım benim olduğumu anlayınce telefonu kapattı. böyle belirsiz olmak çok kötü dedim. bittiyse bitti de dedim onada bişey demiyor. ileri düzeyde dengesizzz ya

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
Size neden böyle bir tepki vermis anlasilir gibi degil.
Bencede fazla üstüne düsüyorsunuz.
Biraz ara verin, ilgisi varsa size geri dönecektir.
Dönmüyorsada kimse icin kendini üzmeye degmez.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

bende bilmiyorum neden böyle davrandığını.. kendi bile bilmiyor soruyorum cevaplayamıyor. bende ara vermek istiyorum. çok sıkıldım artık bu durumdan. dönmezsede ne hali varsa görsün artık ben elimden geleni yaptım.

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
Benim anladığım kadarıyla bu kişinin ya ailesiyle diyalogu kopuk yada seninle ilişkisinde ciddi degil bence bi süre arama eğer böyle devam edersede terket arkadaşım daha şimdiden böyle bence sonu pek aydınlık degil bu ilişkinin:uzulme:

ailesiyle arası çok iyi. ama biz netten tanıştık. ailesi beni bilmiyordu. anlatmamış bugüne kadar. belki olumsuz karşılarlar falan diye mi düşündü naptıysa artık. yaşının adamı ol çocuk gibi davranıyorsun dedim küs kalmakta neyin nesi sebepsiz yere dedim. ses yok.. zaten bitiricm böyle giderse. az daha sabrediyorum.

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
bitirdim sonunda arayıp sormayı kestim. umursamaz bir şekilde davranarak kendinden soğutmayı başardı. numarasını bile sildim. hiçbir şekilkde aramak istemiyorum artık. 2 gündür aramıyorum ama mutluyum sanırım başarıyorum. bıkmıştım artık.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
71.928
Bacımmm arkadaşları dinlemeni tavsiye ediyorum ben diyorum aynısını erkek milletine yüz vermeye gelmiyor inan. Banada bunları çok derlerdi arkadaşlarım inanmazdım bildiğimi okurdum ama akıllandım şükürler olsun aylardır sevğilim bile yok :kahkaha:

Kolay gelsin canım :utan:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
Aramayın, ararsa telofana çıkmayın, kapıya gelirse görüşmeyin. hatta yolunuza çıkarsa "şu an hiç musait değilim" deyin.. evet, maalesef bu hayatta ki en önemli şey : kaçan kovalanır.. ve ne yazık ki evlendiğinizde de böyle devam edecek :)

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
Aramayın, ararsa telofana çıkmayın, kapıya gelirse görüşmeyin. hatta yolunuza çıkarsa "şu an hiç musait değilim" deyin.. evet, maalesef bu hayatta ki en önemli şey : kaçan kovalanır.. ve ne yazık ki evlendiğinizde de böyle devam edecek :)

office kaçan kovalanır olayı kadın erkek ilişkilerinde hiç hoş olmuyor öyle değil mi
bence gerikiyorsa hep kadınlar kaçmalı:kahkaha:,bir erkeği kovalamayı kadınlara hiç yakıştırmıyorum..
aslında tabi sağlıklı bir ilişkide kimse bir yere kaçmamalı

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
bitirdim sonunda arayıp sormayı kestim. umursamaz bir şekilde davranarak kendinden soğutmayı başardı. numarasını bile sildim. hiçbir şekilkde aramak istemiyorum artık. 2 gündür aramıyorum ama mutluyum sanırım başarıyorum. bıkmıştım artık.

geç bile kalmıştın ,seni tebrik ediyorum 55: sakın birdaha kimseyi bu şekilde arama

OP
steril_mikrop

steril_mikrop

Aktif Üye
Tepki
138
Bacımmm arkadaşları dinlemeni tavsiye ediyorum ben diyorum aynısını erkek milletine yüz vermeye gelmiyor inan. Banada bunları çok derlerdi arkadaşlarım inanmazdım bildiğimi okurdum ama akıllandım şükürler olsun aylardır sevğilim bile yok :kahkaha:

Kolay gelsin canım :utan:

aynen..bende akıllanıyorum artık :) amann sevgilin var derdin var zaten bende istemiyorum uzun bir süre. kafa dinliycem biraz :dance2:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
office kaçan kovalanır olayı kadın erkek ilişkilerinde hiç hoş olmuyor öyle değil mi
bence gerikiyorsa hep kadınlar kaçmalı:kahkaha:,bir erkeği kovalamayı kadınlara hiç yakıştırmıyorum..
aslında tabi sağlıklı bir ilişkide kimse bir yere kaçmamalı

kesinlikle haklısın Hülyacığım. kaçma-kovalama olayı kadınlarda naz boyutunda kalıyor, ama erkeklerde inada biniyor iş. yanlız evlenince işin yönü değişiyor :D kadınlar trip yapıp arka odaya gidiyor, erkeklerde "valla öyle demedim yahu sen yanlış anladın" diye peşlerinden geliyor :D tanımı biraz daraltmış olsam da olay bu :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar